izbacuje mi PH SIG ERR...
nemogu nigdje na netu nać riješenje za to, a prek TP-a nemogu jer nemam alat za to...
jel postoji kakav drugi način, pomoću flashanja PDS-a?
Printable View
izbacuje mi PH SIG ERR...
nemogu nigdje na netu nać riješenje za to, a prek TP-a nemogu jer nemam alat za to...
jel postoji kakav drugi način, pomoću flashanja PDS-a?
prvo reci što si napravio da ti to radi, jel ti ga prepoznaje RSD, sa čime si flashao i odakle si skidao taj flash.
Malo više detalja.
flasho sam ga normalno sa njegovim nekim monsterpackom, sad neznam koji je, a rsd ga normalno prepozna...
ma gledo sam na drugim forumima, nemaju baš neka riješenja, samo preko TP-a, a nemam za to alat...oštečen je PDS, a nemam ga kako popraviti... ili ima neko riješenje?
pa neide, znam da moram preko tp-a, ali još jednom, nemam alat...to treba neki posebni kabel, box i neš takvog...
al čuo sam na netu da je to ekipa radila preko nekog programa, mstool točnije, ali mstool ne podržava moju w510...a jel pds možda isti ko na nekom drugom modelu, neznam, možda je, pa ako mi tu eksperti ko vi mogu pomoći, bio bi zahvalan...
znam da je w510 isti pds ko na w5, ali ni w5 nema u programu...
Za TP netrebaš nikakav alat osim odvijača, nekakvih malih kliješta i komada žice oko 10 cm.
Alit trebaš i program koji podržava tvoju platformu i tvoj model moba...
mi ti možemo pomoći da napraviš testpoint. tu ti ne trebaju sva tehnološka čuda svijeta.:crazy:
kao drugo, PDS je na svakom mobitelu jedinstven. Dakle, na svakom! Ne na svakoj seriji, nego na svakom! Svaki put kad flashas mobitel sa drugim flashom, uvijek se jedan dio u PDS promjeni.
Ti nemaš tool za to. Kao što sam ti rekao, probaj opet flashat sa drugim monsterom, a ako ne ide, servis ti ne gine.
Usput, ne mogu vjerovat da još nisi uspio saznat sa čime si flashao.:deadthread:
nemoj radit testpoint, jer nemaš softver za repair tog modela! TP ti neće ništa sam po sebi pomoći ako nemaš tool sa kojim ćeš srediti PDS.
serviser ti je riješenje. i ako želiš da ti se pomogne, čitaj postove. trebaju mi detalji što si stavljao u njega. jel imaš neki drugi monster. bilo što.
možeš ti TP napraviti s čim hoćeš ali neće funkcionirati....(ne da mi se objašnjavati...jednoistavno uvidi da ne znaš o čemu pričaš-ovo je argon i nemoj davati krive savjete ;)
tp na ovom modelu je potreban za unlock dok za flashanje nije...znači:
1. Dajete momku krive savjete i samo će roknuti tel da ga niko više neće moći popraviti
2. Druže ako ne znaš šta radiš a ne znaš pa nemoj čačkati po tome...ne pokušavam ni ja upravljati bagerom ;)
Ako ti ne pomogne najnoviji monster koji nadješ- nosi u servi da urade ljudi koji znaju da šteta ne bude neotklonjiva ;):deadthread:
točno zbori kaiserstumm, to je LTE2 ROM4 telefon, te je TP mandatoran za unlock na servisnim alatima, flash se radi bez. No, kad i ako zapne u flash modu (jedan servisni alat ih je znao zeznut tako) ili se dogodi ovakav error koji nije ništa novo za taj model, mob se otvara, ali postoji i rješenje bez otvaranja, ali ništa od toga nije dostupno free. ponekad, doduše rijetko, klasično RSD flashanje riješi stvar.
zaključak> odnijeti u lokalni servis prije veće štete.
a što ja govorim cijelo vrijeme, samo me nitko ne sluša.
kažem da treba probat flashat ponovno sa nekim drugim flashom, a ako ne, onda u servis da odrade repair preko boxa.
jer, nije problem napraviti testpoint, ali đabe to kad nemaš sa čime popraviti PDS.
Recimo flashas mob s nekim modanim CG1 recimo dobiješ PHsig error, i ti opet flashaš s full ispravnim MP koji je čak i prije na mobu bio, i opet je isto error i dalje.... Napraviš Tp i flashaš s TP-om tada mob radi kako treba, to se znalo dogodit dost puta....
Opet ponavljam nisam rekao da će se mob s time složiti , ali TP recimo napraviš i flashaš cijeli MP s TP i to će možda popraviti mob...
pa treba probati, možda se skrumpiram... :)
a samo mi daj objasni taj postupak, kako ga iz blanka mogu...?
kužiš, nikako. pročitaj sve moje postove, svuda pišem da se ne može.
Jel ja fakat ovdje nisam dovoljno jasan?? Mislim, jel pišem dvosmisleno ili?
Nema flashanja iz blanka. Nema. Nema. Nema free repaira argon platforme kod kuće. Nema ništa bez boxa. Bez smart-clipa. Nema alata koji je free da popravlja tu platformu. Nema niti crackirano. Nema...:cry::cry:
nije smart clip jedini koji ovo može odraditi, ali da, već se neki od nas tu ponavljaju kao papagaji, sve sam napisao u postu gore, ne znam kako biti jasniji, a i GoGs je bio i više no jasan, ali kako postoji ovdje i struja koja tvrdi suprotno, a samo smo htjeli čovjeku uskratiti nepotreban trud/znoj/dodatni problem, zadnji moj komentar na ovu temu je: neće moći ove noći.