E ovako pozz narode, imam nokiu n96 i ona prodrzava wlan a imam i na pc ASUS Wi fi- 138G R1.21 (Marvell Libertas 802.11b/g Wireless), i napravim je ono lokalnu mrezu al na mobacu je nevidim uopste!! Do cega je!? I kako to da popravim !?
Printable View
E ovako pozz narode, imam nokiu n96 i ona prodrzava wlan a imam i na pc ASUS Wi fi- 138G R1.21 (Marvell Libertas 802.11b/g Wireless), i napravim je ono lokalnu mrezu al na mobacu je nevidim uopste!! Do cega je!? I kako to da popravim !?
Probaj promjenit zastitu, mozda ti je mreza skrivena. Stavi zastitu WPA 2PSK.
pozdrav svima!!!
Mene isti problem muci,imam n95 i nikako ju nemogu spojit na svoj komp preko WLAN-a, prvo mobitel nadje moju mrezu, a kad se krene povezivat, onda mi posalje error da nemoze nac mrezu... Mislim da je mozda skrivena. Da li bi mi netko mogao objasnit kako da ju "otkrijem" i da promijenim sifru za WLAN... hvala.... na ostale WLAN-ove se normalno spajam....
@mrava
Ja na svom N95 8gb bez problema idem preko wlan-a, mozda moras konfigurirati svoj router da omogucis pristup i drugim uredajima svojoj mrezi. O konfiguraciji routera pogledaj u knjizici s uputstvima koje si dobio uz router.
I ja sam se sa svojom Nokiom spojio na druge mreže, al na svoju nemogu nikak....nekak cu to trebat podesit...
Ako mozes napisi ukratko koji router imas i kakve su ti postavke
Thomson ST780
evo nes od postavka:
Wireless Access Point - SpeedTouch542AD4
Configuration
Interface Enabled: Yes
Physical Address: 00:90:D0:F7:D0:B2
Network Name (SSID): SpeedTouch542AD4
Interface Type: 802.11b/g
Actual Speed: 54 Mbps
Security
Allow New Devices: New stations are allowed (via registration)
Security Mode: WEP
evo da ne otvaram novu temu postavit cu pitanje ovdje.....
jel je moguca se spojit mobitelom i PC-u isto vrijeme sa ovakvmo shemom
Code:-->D-Link-524 --> n5800 i laptop
d-link 584t -->
--> racunalo