pozdrav!
zanima me dali postoji neki folder na mobitelu u koji mogu spremiti sliku a da se ista slika ne vidi kad na mobitelu idem u pictures? probao sam nekoliko foldera al svaki put bi se slika vidjela u "pictures"
Printable View
pozdrav!
zanima me dali postoji neki folder na mobitelu u koji mogu spremiti sliku a da se ista slika ne vidi kad na mobitelu idem u pictures? probao sam nekoliko foldera al svaki put bi se slika vidjela u "pictures"
Koja ti je svrha toga? U samom mobu mozes kreirat folder pa u njega ubacit slike,al do njih jedino mozes doc pomocu nekog viewera za slike,a V360 za te stvari ime Mediaviewer ili iTunes u kombinaciji s MV-om. Najjednostavnije ti je na memorijskoj kartici kreirati taj folder,jer je lakse baratati s njim,a i sama interna memorija koja se u najbolju ruku digne na nekih 6-7 mb,nije bas dostatna za neka silna spremanja slika,muzike i video zapisa,pa je memorijska kartica najbolji izbor...
zato da ako mi netko dira po mobu da mi ne gleda slike, a za pregled tih slika nemam problema, samo ih trebam negdje spremit da se ne vide u "pictures"
jednostavno zaključaj multimediju.
Poštovanje, GoGs
da, napravio sam to al sam mislio da mozda postoji koji nacin da se napravi ono sto sam vec rekao. jel mobitel prilikom otvaranja "picuters" pregleda cijelu memoriju na mobitelu i na kartici pa pokupi sve slike ili kako to radi ako netko zna?
btw hvala na odgovorima
To ti radi tako sto mob ima unaprijed odredenu putanju prema slikama,i on vata sve slike koje se nalace u samom mobu u folderu pictures,i isto tako i na kartici. Ukoliko se tvoj novi folder zove nekako drukcije,mislim da mob ne bi smio njega uzimat kao izvor...
i ja sam mislio da je tako, da uzima slike iz tog i tog foldera(gdje vec sprema) ali sam probao spremiti sliku na poprilicno "cudna mjesta" ali opet ih je pohvatao u pictures... hm, sad nesto razmisljam, neznam jel za aplikacije *.ico ili *.jpg. znam da sam vidio nagdje na mobu mjesto gdje su spremljane ikonice od aplikacija, probat cu tamo spremiti, mozda ce radit...
promjeni ekstenziju slike prije nego što je staviš na mob, pa ti je mob neće očitat.
da ali je onda necu moc vidjet na mobu:)
znam da malo kompliciram al sam nasao rijesenje, stavio sam slike u onaj folder za koji sam pricao(ikone za aplikacije). folder je c/mobile/kjava i kad tamo stavim slike mogu ih otvoriti pomocu corelet-a a u pictures se ne vide. hvala svima moze lock ili sto vec ide