Dakle, molim preporuku za neki od ova tri uredjaja. Sto mislite da se bolje isplati uzeti?
I po karakteristikama i po cijenu, znacu ulozeno/dobiveno
Printable View
Dakle, molim preporuku za neki od ova tri uredjaja. Sto mislite da se bolje isplati uzeti?
I po karakteristikama i po cijenu, znacu ulozeno/dobiveno
imaš već slične teme. Ovisi što ti treba, ako ti ne smeta relativno slaba kamera i nedostatak bluetootha preko kojeg možeš prenosit podatke ne gledaj dalje od iphonea, ne može bolje. Ako hoćeš baš sve moguće onda i900 ali touchscreen je debelo lošiji od iphoneovog i nije ugodan za korištenje kao iphone. I kompliciran je. Ma izbjegavaj ga ako ti ne treba strogo za posao, svog sam natjerao da mi više uopće ne treba stylus sa raznim moddovima ali ne želim se sjetit koliko sam dana i sati na to potrošio. Ako hoćeš golemu tipkovniu onda blackberry, to je prvenstveno mail uređaj i od sva 3 nabrojana na njemu ćeš najugodnije pisati. Jedino šta će te ljudi malo čudno gledat... jer to baš i nije svakodnevni mobitel. Moj rang iPhone, i900, blackberry
Hvala na odgovoru... :xmas:
Volio bih da ima bluetooth i dobru kameru. A to je izgleda nedostatak kod iPhonea.
i900 mi ne izgleda los uredjaj, ali ima los touchscreen.
Neznam sam, sutra idem uzeti, prije nego odem na put.
Videjt cu dali i900 daju povoljno na pretplatu, malo cu ga isprobati u mobile centrima, pa da vidim taj touchscreen
ma nije on loš, najobičniji touchscreen, odlično radi u usporedbi sa bilo kojim drugim touchscreenom ali svi su oni loši u usporedbi s iphoneovim, shvaćaš?
Aha, da, shvacam.
Hvala na pojasnjenju. Razmislit cu jos malo, pa cu sutra odluciti.
Hvala jos jednom
Zasto ne razmislis o HTC touch HD?
Touch HD bi svakako bio najbolji izbor.
Mozete reci cijenu?
Jutros sam bio u VIP prodajnom centru, pa su mi rekli da ce doci za tjedan dana Omnia. Za 10-tak dana se vracam doma, pa ga mislim uzeti. A koja je cijena HTC touch HD?
5.491,00 u vip-a
u redu, hvala
Dva mobitela koja tražiš imam sada,htc sam imao prije nekih dva mjeseca,možda nešto manje.AKO TI kamera nije full bitna uzmi i-phone.nekako mi je najbolje "sjeo".bar meni...
Razmatrao sam i mogucnost iPhonea, ali eto... kamera i bluetooth mi nedostaju :respect:
Inace, znam da je dobar uredjaj, ali zelim i te dvije mogucnosti.
Samsung d600 sam imao do sada, i zelim ga zamijeniti. Nekako mi Samsung opet 'pada' u ruke :-)
U VIP-u su mi rekli da na pretplatu od 25 kn (+pdv + radio frekvencije) Samsung i900 Omina dodje oko 2500 kn. Pa mislim uzeti preko pretplate