Ljudi planiram si uzeti neki mob sa wlanom, ciljam npr na nokiju n96 kakav je wlan, tj koji mobovi imaju opcenito najjacu osjetljivost za wlan, imam iphone i nisam bas previse zadovoljan jer ne hvata bas iz svako "kuta" wlan.
Printable View
Ljudi planiram si uzeti neki mob sa wlanom, ciljam npr na nokiju n96 kakav je wlan, tj koji mobovi imaju opcenito najjacu osjetljivost za wlan, imam iphone i nisam bas previse zadovoljan jer ne hvata bas iz svako "kuta" wlan.
to bar nije teško pitanje, mob kakav tražiš još nije napravljen a i neće bit osim ako želiš nositi ciglu od dvadesetak centimetara u džepu a stvar je čisto zbog veličine antene. Ok, napredak uvijek postoji ali govorim o onome što je dostupno danas. Može se puno još ispisati kako i zašto, ali ne savjetujem ti da se rješiš iphonea samo zbog wlana jer nema još uređaja s kojim bio bio zadovoljan u uspredbi sa wlanom na npr. laptopu
prešao bi na n96 sa iPhona radi wlana????
korištenje interneta na n96 i na iPhone je neuspredivo,prvo radi TS na iPhone-u a onda radi odličnog TS na iPhone-u tj. odličnog snalaženje(mislim na zumiranje,kretanje kroz stranicu itd.)
mislim da je iPhone jedan od najboljih mobitela po pitanju wlana,a odma iza njega je HTC touch HD po meni
Ako ti išta znaći moj prijedlog bi ti bio http://img.gsmarena.com/vv/thumb/nokia-e66.jpgNokia
E66
Tko želi više neka si uzme laptop ;) a "mobovi imaju opcenito najjacu osjetljivost za wlan" je bilo primarno pitanje.