Imam probelm pri prebacivanju sis.fileova (teme) putem USB-a sa kompa na mobač. Gdje god da prebacim sis.file u mobitel , kad iskopčam mobitel sa USB-a file se ne vidi u mobitelu. Ne kužim u čemu je problem.
Printable View
Imam probelm pri prebacivanju sis.fileova (teme) putem USB-a sa kompa na mobač. Gdje god da prebacim sis.file u mobitel , kad iskopčam mobitel sa USB-a file se ne vidi u mobitelu. Ne kužim u čemu je problem.
Na symbian mobitele ne prebacuješ teme na mobitel, već ih moraš instalirati.
Znači, prikopčaj mobitel na komp-> upali pcsuite-> dvoklik na sis file (tj. temu)-> yes-> na mobitelu potvrdiš instalaciju i stiščeš ako te nešto pita.
Ako budeš imao problema s certifikatom, pogledaj ovo:
[OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
Ok hvala, no sad onda imam drugi problem jer ne mogu instalirati PC suite trenutno na laptop, da li postoji neka druga mogućnost?
Mozes prebacit temu na karticu i onda ju nadjes pomocu upravitelja datoteka i instaliras ju ;)
spoji mob u data transfer mod, prebaci sis file na mem karticu i onda instaliraj iz telefona
Problem je što mi javlja da dok je uključen prijenos podataka preko USB-a, memo kartica se ne može koristiti.
I ima sad tko kaj pametno za reć, ja samo da je to shit i kakva nauka za prebacit najobičnij sis.file.
Pa spoji mobitel u modu za prijenos podataka, prebaci teme na karticu, odspoji ga, pokreni upravitelj datoteka, nadji teme, instaliraj ih. Nema nikakve nauke...
prebacim teme, instaliram ih i onda nemam pojma gdje ih spremi pretražim cijeli mob i nemogu pronaći instaliranu temu, GDJE IH SPREMA?
A da ti malo procitas upute od svog mobitela??
Kad si prebacio teme na memo karticu, pomocu upravitelja datoteka ili nekog eksplorera nasao temu i pokrenuo instalaciju, tijekom instalacije te mob pitao da li zelis instalirati u memoriju telefona ili memo karticu.
Nakon instalacije, odes u izbornik -> alati -> postavke -> opcenito -> personalizacija i tamo nadjes teme i promjenis.
A procitaj si upute od mobitela jer ti u njima pise kako izabrati drugu temu
a može i: Glavni menu - Alati - Teme - i tu ćeš je naći
Hvala hvala