Evo sada su jeftini u Simpe pa ne znam kojeg bi
Printable View
Evo sada su jeftini u Simpe pa ne znam kojeg bi
Ne znam, da im nije nekakva greška?
Mislim, W880 za 398 kuna, a K530 za 198 kuna. Nešto mi tu ne štima.
Inače, K530 sam imao. Sve pohvale, pravi mobitel.
K530i za 198kn u paketu
W880 za 398kn u paketu
W200 za 98kn u paketu sa zvucnicima
Mislim da je bug na njihovoj stranici jer ovoliko niske cijene su bile i ovo ljeto,kad je pisalo da je k530 za 98 ili 198 kn u paketu,pa su nakon par dana vratili na stare cijene (bez isprike na stranici zbog kvara).
Kod w200 vrijede zvučnici više nego mob.
Ali ako su takve cijene (jel provjerio netko?-nazvao 0981520 ili im poslao mail?)onda ja idem po w200 i k530,a za Božić po w880.
bas provjerio i stvarno su te cijene.onda ni nemas dileme,uzmi sva tri;D
razmotri i:
Alcatel OT621 za 198kn,
SE T280 za 298kn,
LG KP235 za 98kn,
Motorola W377 za 98kn,
Nokia 2630 za 198kn.
malo se zezam,alo ovo je bagatela:hrv:
K530 za 198 kn??? Nemoguće da je toliko cijena pala! Pa ja sam ga ljetos kupio polovnog, za 500 kn! To je još bilo jeftino! Obično su se prodavali po 600-700 kn.
Inače, K530 je super mob, ja ga imam. Možeš ga flashat u W660.
Malo mu škripi ona plastika za bateriju (svakome), ali podmetneš papiriće ispod i više neškripi. W880 možda ima prednost što već ima walkman player...
To su samo cijene na webu , u ducanu nema toga za kupiti sigurno , jucer kad su izasle cijene na webu pogledao u tri centra u Zg , i u niti jednom nema tih aparata ...
Ja imam K530 i mogu ti reći da je jako dobar mob ali u ovom izboru W880 je u prednosti po tehničkim karakteristikama(Veća rezolucija ekrana, tanje kućište, kartica 1GB u paketu). Moj glas za W880.
Malo offa
Ovo je interesantan izbor u kombinaciji sa Simpa internetom da neki od ovih mobitela služe kao modem umjesto USB stika.
Ma ne mogu na 4 mjesta na stranici falit cijenu, web trgovina nije, jedino ako su pomješali sa pretplatom. Ugavnom ja pokusavam dobiti fizičku osobu na službi za korisnike ali teta automat mi ne dava tu opciju???
svi potvrduju te cijene,ali ocio je da aprata ima malo i nisu u svim ducanima
Pa normalno da nema,kad su sve radnici pokupovali,ja sam uzeo 2 komada :-)
Na k530 mislim
između ta dva se i ja mislim,tak da ti nisam ni glasala, možda prije K530i, ovaj W880i pretanak mi je i ako ima bolje karakteristike...
ako uopće nađem iti jedan od ta dva u trgovini sutra...
To sam i ja čuo da su sve radnici pokupovali
Službeno od t-mobile agenta potvrđeno da trenutno u Hrvatskoj ne postoje ti uređaji u Simpa paketu!
pa onda je ta ponuda obicna patka!
Pa i jest i nije. Sigurno im je ostalo malo komada pa su ih znisili i rješili ih se, pa im ne možeš ništa rec.
I ja tako mislim a kad smo kod mobitela iskreno bolji je k530 imao ja oba kod sebe i bolji je k530 ima bolje tipke,bolja kamera rezolucija slike itd. , a w880 dosta se kvari na servisu ih ima mnogo pokvarenih uglavnom soft ili ploča !
Toplo preporučam k530 ak ti ne treba walkman !
ja imam "ćevape" pa je i to vjerojatno problem;D
u pravu si i zvucnik je katastrofa.imao sam ga 10-ak dana i osim tih mana bio sam prilicno zadovoljan.extra je atraktivan,odlican player,jednostavan za koristenje(kao i vecina SE).
...ali više ga nema. Inače imo sam K550 i sad imam N82 pa mi to nije nikakav problem
Pa najvjerojatnije ne, ali ukoliko T.mobile ponovno ponudi ove mobitele po ovim cijenama da. I to W880
Evo ja danas pogledao u 4 trgovine nigdje nemaju niti jedan.