HP614c Cardinale2.3 + molba
Evo, nabavih si 614c i zadovoljan sam svim osim s dvije stvari. Prvo i nebitno (odnosno riješeno) je bilo syncanje kontakata sa starog SE K800i. Nemoguće je bilo poslati sve kontakte, pa je dobri stari brute-force-jedan-po-jedan način upalio. E sad ovo drugo, to ne znam riješiti. GPS!!!!!!
Settingsi su mi com8, com6 i baud rate 57xxx (iako sam probao i sa svim ostalim baudima), a skinuo sam s foruma Cardinale 2.3. Od 10 spajanja, 2 puta mi pronađe signal i to jako loš. Čak sam i skinuo Kaiser tools kako bih upalio A-GPS i nije baš puno pomoglo. A u ona dva puta kad je i našao satelit, nema govora o real time-u. Sve je sporo. Npr. jučer sam došao iz Dubrave na Trešnjevku dok je on našao signali i pripremio se na rad.
Sad onaj dio s molbom: zna li netko uzrok problema/kako ga riješiti. Ili imate neku verziju Igoa ili Cardinalea ili TomToma koja provjereno radi. Probao sam s ovim IGO8 i ostalo, ali svi linkovi su mrtvi. Ako bi netko bio ljubazan pa uploadao nešto što šljaka.... Može link i od rapida i od megauploada.... Ovo je već frustrirajuće......:cry:
Hvala puno na pomoći i plaćam piFu i ćevape za neku verziju koja radi provjereno.
EDIT
Uređaj je kupljen kod nas u Recru, tak da nije neka šaner-verzija. Update je napravljen tako da je tu sve po PS-u.