Ko mi može pomoći oko ubacivanja slike u avatar, kod izmjene avatara nemam nigdje opciju upload ili slično, imam samo standard avatar i sakrij avatar...
Printable View
Ko mi može pomoći oko ubacivanja slike u avatar, kod izmjene avatara nemam nigdje opciju upload ili slično, imam samo standard avatar i sakrij avatar...
Mislim da moras zadovoljit odredeni broj postova da bi mogao stavit vlastit avatar.
Opcije za upload svog avatara su ti odmah ispod ponuđenih avatara, al ti je vjerojatno ne vidis zbog, jos uvijek malog broja postova. Mislim da se nakon 50 to može sređivat.
Hvala... Razmišljao sam o tome da bi to moglo biti... mali minusić direktorima i običnim radnicima foruma :)
Ve pak idem na posel kaj te postove natučem :)
Hvala još jednom, imaš 10 MB od menen kad se nađemo!
lijepo molim, kako tebe, tako i sve ostale nove clanove foruma, procitaj pravila, u njima sve pise, pa tako vezano i uz upload avatara.
i pazi kako ces "natuci postove", offtopic i spam se rbisu, a pretjeras li moze doci i do kazni. stoga te jos jednom upucujem na pravila.
Jedno od ne pisanih pravila je i otići pročitati u pravila foruma ako nešto nije jasno, jer tamo i drugo piše osim pravila lijepoga ponašanja, to si ipak zaboravio! :p
Dobrodošao na forum! Ekipa je bombastična i spremna na sve lingvističke izazove. ;D