Ispričavam se što sam stavio ovako glup naslov.Zanima me kako mogu označiti
nekolko ikonica na radnoj površini a da ikonice stalno stoje označene
Printable View
Ispričavam se što sam stavio ovako glup naslov.Zanima me kako mogu označiti
nekolko ikonica na radnoj površini a da ikonice stalno stoje označene
Kako misliš da stoje označene?
EDIT:
Ni jedno pitanje nije glupo!
Nitko ne zna sve.
I svatko počinje od nečega.
Sramota je ne pitati ako ti nešto nije jasno!
Mislim da misli na ovo:
Drži ctrl i stisni na ikonu koju želiš, i opet (stisneš ctrl) i odabereš drugu ikonu.
Naravno, možeš tako (ctrl+ klik) označiti 20 ikona odjednom.
Ako misliš na nešto drugo- objasni pa ćemo pokušati pomoć.
A to se lakše napravi klik i držiš na lijevoj tipci miša dok biraš ikone!
I tako izabrane ostanu dok ne napravi drugu radnju na desktopu.
@EVIL Opiši zašto ti ta funkcija točno treba?
Brisanje, prebacivanje, kopiranje, obilježavanje?
Koja je, za boga miloga, svrha toga? :confused:
@EVILDEAD - ono što si ti napravio je vjerojatno bilo to da si promijenio pozadinu ikonica u plavu, pa ti je uvijek izgledalo kao označeno... Drukčije ne znam kako si to uspio napraviti... Iako, stvarno, što će ti to pobogu?! :jehon:
jel tebi možda kad palo napamet malo sjesti pred komp i isprobavati postavke ili nešto?
ili još bolje: otići na google i malo potražiti?
ili ti sve mora biti servirano na pladnju?
isto kao i Frisha i mene zanima koja je smisao svega toga? zašto da ikone budu označene?
Evo, ja ću ti reći kako to napraviti- zauzvrat samo tražim da nam kažeš jel to samo onako, bezveze ili ima neki viši cilj? :)
Ja sam to odmah kad mi se pojavilo (neko mi je to stavio- još nisam otkrio tko :D) htio maknuti- i uspio nakon malo guglanja.
Desni klik na prazno mjesto na desktopu> arrange icons by> lock web items on destop
ili
Desni klik na my computer> properties> advanced> pod performance odabereš settings> makneš kvačicu sa Use drop shadows for icon labels on the desktop
Ako si vidio kod prijatelja, što ti odmah prijatelj nije objasnio na licu mjesta?
kaže da je on to daaavno uspio imat ikone označene. ne njegov prijatelj vec on. Prijatelj mu je dao cd koji je bio odštampan.
meni se to događalo na 95ici, ali sve re tipkom refresh ili restertanjem računala riješi tako da stvarno nebi znao.
lol opet zazivila najgluplja tema na mobilu. @frish ne vjerujem da bi moglo imati neku visu svrhu, jedino sta meni pada na pamet je da udje u pun k***c programa kada udaris enter :D tj da se racunar zaledi
Bas mi je drago :wave:
:tclosed: