Wireless USB mi zamrzne komp!
Premjesti sam kompjuter u drugu prostoriju i da nebi sada razvlačio kablove po tri zida i oko dvoje vrata i bušio tri rupe u zidovima odlučim uzeti Wireless USB jer već supruga ima laptop pa smo uzeli od prije Wireless modem (Bnet).
Prije je sve radilo za pet.
Kod laptopa sve normalno i super!
I sada kada sam uzeo NETGEAR Wireless USB 2.0 Adapter 108 Mbps 802.11g /WG111TIS nešto nije valjalo i smrzavao mi komp.
Reko ja sebi sigurno mi Windows zagušeni od silnih instalacija programa i raznih isprobavanja softvera, pa napravim reinstal C te stavim nove friške i provjerene Win. Ali opet isti problem.
Komp nekada radi dva sata super i odjednom mi sve zakoći i moram restartirati. Nekada radi 8-9 sati pa onda smrzne.
Poslije restartanja se sve digne osim USB-a(nema sumlje da su drajveri ili način instalacije i ini) pa je sumlja očito pala na to.
Iako sam uzeo jak 108 Mbps USB, modem mi može poslati samo 54 Mbps jer je ta vrsta. Mislim da nije to greda ali mi je jako čudno da se USB tako jako grije a opet mi kažu u trgovini-servisu da je to normalno i da nema brige zbog toga. :(
Molim vas da date smislene i iskusne odgovore jer se sve mislim da na kraju budem ipak morao vući žicu!