Po mogućnosti jednostavno, ništa napredno, ali da dobro komunicira sa Wordom na način da direktno u njega kopira formulu kao tekst ili još bolje kao sličicu.
Od MS Equationa me više boli glava.. Slušam prijedloge.
Printable View
Po mogućnosti jednostavno, ništa napredno, ali da dobro komunicira sa Wordom na način da direktno u njega kopira formulu kao tekst ili još bolje kao sličicu.
Od MS Equationa me više boli glava.. Slušam prijedloge.
ne znam jesi cuo za latex, ali svi hvale. ja osobno nisam nikad pisao tako formule, jer mi je sasvim jednostavno i u ms equation-u, a napisao sam ih se dosta, pisao sam maturalni sa samim formulama, a i studiram na pmf-u mat. Uostalom ja mrzim sve oblike programiranja, pa cim vidim ono /begin zgadi mi se zivot.
Microsoft Math 2007
http://i14.tinypic.com/6fiyqnp.jpg
Link imas na PM... :wave:
Za Latex sam čuo makar sam ga odmah otpisao kad sam pogledao o čemu je riječ. Ovaj MS Math sam probao al to nije to. Navodno su MS Equation poboljšali u Officeu 2007, dodali neke shortcutove i sl... Zasad ostajem na ovom 2003, tnx anyway.
Jel zna netko postoji li još uvijek u Corel paketu onaj matematički program isto za formule itd? Mislim da se zvao Corel Math. Sjećam se da je u Corelu 5 bio, a to je bilo jako davno.. Sad gledam ovaj zadnji paket i ne vidim ga na popisu.
Može li mi netko dati link ili neki tip gdje ima skinuti ms equation za office 2003.
Imam office, ali nisam dobio taj ms equation.
Sad koristim neki program mathpi ili tako nešto, ali je bezveze.
:respect:
Equation dobiješ sa Officeom, probaj ga reinstalirati al ovaj put odaberi custom instalation i selektiraj sve vezano za Word.
heheh.... znas li uopste kako se pokrene koliko se ja sjecam ide se insert object pa se dodje do tog... nemoj se zavaravat da je odma uocljiv
Ima svaki...ako ništa drugo trebao bi naći jednu datoteku u C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Equation\EQNEDT32.EXE ili negdje uglavnom u program filesima pod microsoft office.
Pokreneš ju i otvori ti se taj editor.
Ili Insert -> Object -> Microsoft Equation 3.0 (bar mislim da je tako bilo)
Ne znam točno kako je to išlo jer već dugo koristim 2007.
hmmm onda ponovo instaliraj office,al odaberi full tj odaberi sve one postavke da ti se instaliraju!!!
Ipak ga imam tamo (Insert -> Object -> Microsoft Equation 3.0), ali ja sam mislio da bi trebao biti na onom gore toolbaru.
Oprostite, ali fakat ga nisam skužio. :D
Hvala i samo bi pitao postoji li način da stavim u toolbar microsoft equation?
Naravno da da...
Stisni sa desnim gumbom na "toolbar" -> "Prilagodi" -> tab "Naredbe" -> "Umetni" -> "http://slike.hr/slika/jednadjba0.bmp Uređivač jednadžbi"
PS: Sorry, na hrv. mi je office na poslu...
Aha, vidi stvarno- to je tamo. :D
Puno hvala, ne bi ja to sam skužio nikad :)
heh pa to sam ti ja i onda reko...hehehhe