čitam malo po netu i dosta su slični mobovi, čini mi se da lg imaš malo više nekih funkcija, ali samsung ima bolje tipke i meni i standby mu je dugo... zanima me što vi mislite pošto su i cijenovno slični...
Printable View
čitam malo po netu i dosta su slični mobovi, čini mi se da lg imaš malo više nekih funkcija, ali samsung ima bolje tipke i meni i standby mu je dugo... zanima me što vi mislite pošto su i cijenovno slični...
Oba su prekrasno dizajnirana,ali mislim da U900 ima malo bolji softver koji je u odnosu na prosle genereacije znatno doradjen.
U900 ima i vrhunsku 5mp kameru koje je po testovima uvijek u samom vrhu.
za KF750 jedino znam da je izradjen od kombinacije celika i stakla i da je po tome jedinstven.
.@Vepar U900 još ima problema s firmware-om ,ne možeš upload-ati java igre ni stavljati teme.
Svi fimrware-i su isti (osim što donose novi jezik) ,a flash-anjem gubiš garanciju.= Citat =:
mislio sam si baš uzet u t-mobileu... a bude valjda sa novim firmom to sve šljakalo pa se stavi novi...
Ova dva modela nisu jeftini kad se popravljaju.
Moja preporuka bio bi KF750 jer samsung slider-i su očajno napravljeni.
@Vepar to se zove mytheme creator i sve se svodi na promjenu wallpaper-a i pozadinske slike kad se ulazi u izbornik te povećanje/smanjenje kontrasta.
Za prave teme treba geetool.
ovo sa temama je da se mogu personalizirat ikone, boje, tipke, budem još vidio negdje mob pa da ih usporedim