mislim da ovakav forum "zaslužuje" da svojim članovima omogući ubacivanje avatara sa većim brojem KB, bar do 100 KB
imam extra avatar od 93,5 kb :cry:
Printable View
mislim da ovakav forum "zaslužuje" da svojim članovima omogući ubacivanje avatara sa većim brojem KB, bar do 100 KB
imam extra avatar od 93,5 kb :cry:
slazem se stobom,ima jako dobrih avatara vecih velicina bilo bi dobro da se poveca na 100kb
Nikad nisi čuo za image hosting service ?
imageshack.us , tinypic.com ,localhostr.com...
Samo upload-aš avatar i linkaš u user cp.u (50 postova za custom avatar).
Vi očito ne znate da se avatari od 100 kb spremaju u database i onda svakim otvaranjem stranice load-a se avatar.
Masovnim otvaranjem stranica u kojima su avatari od 90 kb (npr) dolazi do žderanja bandwith-a i i otežanog otvaranja foruma.
samo kažem da sam na drugim forumima sa tim avatarom od 93 kb BEZ PROBLEMA
npr.otiđi na forum "operacije trijumf"
tamo imam konkretno taj avatar
evo idem, jedva ga čekam vidjet...
možda sa ovog foruma
Zar je stvarno teško upload-ati avatar na neki hosting service i link-ati u user cp pod "promjena avatara"
Ograničenja kod upload-a avatara na forum stavljena su s dobrim razlogom : da ne dođe do gušenja foruma zbog sporog otvaranja komponenti koje se nalaze na njemu (u ovom slučaju avatari)
Nebi se slozio sa time da se stavljaju veci avatari... Ovako je sasvim dobro, forum je pregledniji (dimenzije slika), a stranice se brze ucitavaju. Jos uvjek ima ljudi koji koriste dial-up vezu ili pristupaju forumu preko mobitela (kao npr. ja) pa se avatari ovako brze ucitaju. Iz istih razloga se ne stavljaju prevelike slike na forumu, vec uvijek thumbnaili sa linkom na vecu sliku.
Koje vas ljudi dječje stvari brinu .... ;)
Ljudi dođu ovdje jer imaju probleme i trebaju pomoć, malo pogledaju što ima novoga i nauče nešto novo...a ne da gledaju čiji je avatar ljepši.
Već vidim sad ćete opet tražiti i slike u potpis i sve ostalo.
Što je ovo, forum ili likovni uradak :D
@matrix tz
shvacam da si nov na forumu, ali to nije isprika da otvoris hrpu tema i ispises jos vecu hrpu posteva o stvarima o kojima ti sve pise u pravilima ovog foruma, o stvarima koje su vec milijun puta prozvakane i sve odgovore na svoja pitanja mozes naci samo ako pocnes koristiti search i advanced search!
shvati ovo kao dobronamjerno upozerenje, jer, nastavis li ovim tempom mogao bi biti sankcioniran zbog spama.
dakle, prouci pravila!!
a ova tema se zatvara :tclosed: