mi možete reći koja je bolja od te 2.... meni najviše je potreban wlan i da mobitel je kvalitetniji, da mi se brzo ne pokvari..... ostale funkcije mi nisu baš bitne.....
Printable View
mi možete reći koja je bolja od te 2.... meni najviše je potreban wlan i da mobitel je kvalitetniji, da mi se brzo ne pokvari..... ostale funkcije mi nisu baš bitne.....
n81 je novija, brža je u radu, veći ekran ima iako puno manje rezolucije ali to na mobitelu ionako nije ništa strašno, većinom se razlike primjete kod gledanja videa ili tako nešta. Moje osobno iskustvo sa n80 i wlanom je strahota, izbjeći u svakom slučaju
ako bas zelis nokiu sa w-lanom imas na izbor-e65,n80,n81,n82,e51(kojeg ja koristim),e60,e61,e61i,e66,e71,n95.......itd itd.e sad ovisi kakav si korisnik.svi su smartphone,imaju symbian,ja koristim e51 i skroz sam zadovoljan,prije toga koristio e65)nije los ali je sporiji od e51).ja bih ti ga toplo preporucio,izdrzljiv mob a moze se vec za 1000kunica novi kupit
a n80-obilaziti jer je to vec stari mob i baterija mu je katastrofa,n81 isto nije los izbor,ovisi koliko love zelis izdvojiti za mob
N81 ima brzi procesor, vise rama, ima veci ekran, ima dosta jacu bateriju i ne koristi Nokijin Pop-Port nego ima MicroUSB port i 3,5mm utor za slusalice.
Na strani N80 je jedino veca rezolucija ekrana i kamere.
Mislim da ces bit zadovoljniji sa N81, pogotovo jer si reko da trebas WLAN a N81 je brza, ima veci ekran i jacu bateriju ;)