D900iXEGF2 - podešavanje patcheva!?
Uspio sam spojiti nove patcheve sa Seky mod od 24.1.2008. Problem je bio što su na ruskom neki, ćirilica pa ih resman nije vidio. Preimenovao sam ih i sad ih vidi! Dakle evo nejasnoća:
1. Patch Delete templates mms - gdje i kada ih obrisati, prije fleshanja na mob u firmwareu ili se samo omogući patchem brisanje na mobu kasnije?
2. Key functions - patch koji dodaje funkciju "Hold C" kojoj se onda može pridružiti nešto...defaultno USB settings - ali ja nevidim da je dodano u Key functions Hold C, ima ono standardno:C, left soft key, right, volume up, down...itd. Kako pridružiti npr. kalendar tipki C (ali kada se pridrži, znači "Hold C")?
3. Extra desktop - ima nešto puno postavki tipa On/Off ili Yes/No štoli već. Sve je na ruskom...ima li gdije opis, prijevod što je što? Gdije ide Yes a gdje No? Jel to defaultno možda sasvim Ok?
4. Extra desktop - ima naredba za "battery info" koja se može pridružiti nekoj tipki...Kako se to pridruži i gdje? Treba li u tome slučaju patch Show battery voltage 1.2 i 1.2.1 (2 patcha)?
5. Google2HaX patch - isto kao kod Extra desktop, puno postavki Yes/No. Ima li gdije prijevod, opis što je što? Malo mi je općenito nejasan taj patch, što zapravo radi...
6. Novi patch Vibration at dialing se jedino razlikuje kao od staroga što je ispravljena adresa funkcije kako se nebi kosio s patchem Sms any sound...i kada ga primijenim resman kaže kako se kosi sa Java in the bacground te s patchem Record Converzation. Kao neizvjesan rezultat ako se primjeni, moguća nestabilnost... Jel moguće da sve skupa radi bez problema ako se primjeni - unatoč upozorenju resmana? Ili da ostavim stari patch Vibration at dialing pa onda samo Sms any sound nesmije biti duži od 2 sec i sve radi ok!?
7. Novi i stari patch Sms any sound su izgleda isti, samo je stari na engleskom, novi na ruskom. Oba su unutra i kad jedan idem Apply i drugi je automatski apply, kad stavim remove jedan - i drugi je! Da onda maknem jedan ili? Hoće li smetati ako su dva ista unutra?
8. Osim stranica "forum.sgh.ru" i "forum.samsungpro.ru" ima li negdje još patcheva i tema o D900i? Neka zanimljiva i korisna stranica?
Hvala!