D880 BT prestao prenositi samo dolazni zvuk
SAMSUNG SGH-D880 spojen na BT slušalicu Plantronics 230. Sve je radilo dva dana savršeno.
Treći dan: dolazni zvuk se ne čuje više u BT slušalici, nego se čuje na telefonu kao da BT slušalica nije spojena (a spojena je)! Mikrofon i sve tipke sa BT slušalice telefon normalno prihvaća!?! Iprobao sam za provjeru i diktafon - snima moj glas sa BT, ali ga ja ne čujem u BT slušalici.
Ta ista Plantronics BT slušalica na drugom telefonu radi normlano. Vratim ju na D880 i ne radi. Radla je i na Samsungu 2 dana. Pokušao sam obrisati BT iz telefona i nanovo ju prijaviti, ista stvar. Kada se BT slušalica prijavi na telefon, on pita: "Prebaciti zvuk na slušalicu" i ja mu odgovorim Da, ali prebaci samo mikrofon, ne i zvučnik.
Ne znam Samsunge, pa ne mogu tvrditi da nešto u telefonu ne utječe na to, jer ne bih rekao da je slušalica neispravna. Nova je sluška pa joj je ovo prvo punjenje, ostavljam malu mogućnost da je baterija praznjikava, ali slušalica ne tvrdi da joj je batka slaba. Kako je telefon u drugoj kući kod prijateljice, ograničen sam mogućnostima i vremenom eksperimetniranja.
Prijedlozi?