kako se moze doci do ispisa poziva sa mobitela moje drage...spreman sam i nesto platiti,:cry:
Printable View
kako se moze doci do ispisa poziva sa mobitela moje drage...spreman sam i nesto platiti,:cry:
Jedino ako joj fizicki uzmes mobitel i pogledas. "Daljinske" i softverske šeme ne pale ni u kom slučaju... :respect:
:tclosed:
iako je ovo stručni forum, i ne tiče me se, moram reći.. Zapitaj se koliko je to ispravno i moralno napraviti.
Plus, da potvrdim Smuchacov post... 3 solucije imaš. ako ti da mobitel u ruke, ako joj ga uzmeš sam (vrlo loš potez) i ako uvidiš njen ispis poziva od strane operatera.
Poštovanje, GoGs.
koliko dobroga toliko i losega ima sa tim mobitelima,ali to je valjda cijena slobode koju valja platiti i toboznje necije privatnosti..zakon je uvijek na strani onoga tko grijesi..nazalost..
Namjerno nisam spomenuo opciju kontaktiranja s davateljima usluga,jer oni ti to NECE napravit. To se eventualno radi od strane policije ili slicnih ustanova kojima takav ispis poziva mose koristiti,a ne vjerujem da si dotle dosao... :respect:
Neka se ova tema zatvori...