Imam sonyericsson k770i i trenutno mi pravi probleme ,blokira ,isl mislim da mu je potreban novi software ako mi moze neko pomoci kako se to ubacuje i gdje mogu skinuti novi software bio bi mu veoma zahvalan
pozdrav iz stuttgarta
Printable View
Imam sonyericsson k770i i trenutno mi pravi probleme ,blokira ,isl mislim da mu je potreban novi software ako mi moze neko pomoci kako se to ubacuje i gdje mogu skinuti novi software bio bi mu veoma zahvalan
pozdrav iz stuttgarta
Tema preseljena u točan podforum.
Preporučio bi ti da se upoznaš s pravilima foruma, za ubuduće. Jer naslov ti nije bio propisano napisan pa sam ga ispravio.
Prijatelju citao sam ja malo forum ali nista nisam nasao sto bi mi pomoglo za moj mobilni.ako si u mogucnosti da mi posljes to sto je potreno da bi problem rijesio . hvala
Wild-Boy hoce reci da bi prije dobio pomoc da si otvorio temu u pravom podforumu.
Sto se tice flashanja, najbitnije je odrediti CID mobitela, o tome ovisi kako i sa cime ga mozes flashati (i mozes li uopce). Potencijalni alati su inace XS++, SETool2Lite i Far+jdflasher, a svi imaju linkove za download i prilicno dobre tutoriale u drugim temama u ovom podrofumu, pa ti preporucam da prvo to prelistas (barem sticky teme). Zapravo, prilicno je bitno da se dobro upoznas sa sto vise stvari vezanih uz flashanje, jer su svi navedeni alati prilicno mocni i lako pomocu njih mozes zeznuti mobitel (cak i trajno) ako ne znas sto radis...
Osim svega navedenog, tema o flashanju/moddanju K770 vec postoji, pa nema potrebe za jos jednom temom. Dakle, predlazem ti da proucis sto vise tema o flashanju, pa sto ti nije jasno pitas u toj vec postojecoj temi o K770.
:tclosed: