molio bih da mi netko ako moze nabroji neke igre u kojima se vozi..nije bitno sta se vozi...motor,kamion,auto...samo da se vozi:comp:..moze i offroad...hvala unaprijed
Printable View
molio bih da mi netko ako moze nabroji neke igre u kojima se vozi..nije bitno sta se vozi...motor,kamion,auto...samo da se vozi:comp:..moze i offroad...hvala unaprijed
lol
motor: moto gp
kamion: 18 wheels of steel
auto: need for speed (underground2,most wanted... etc)
edit: nisi bio naveo na pocetku godinu pa sam stavio to gore sto sam stavio.
a od ove godine mozes ocekivati need for speed undercover oko bozica/nove godine.
i grid racer koji je izasao sredinom ove godine ako se ne varam. odlicna trkaca igra. peace
Ovog mjeseca brijem 20.-og izlazi Need for Speed Undercover.
Ja ti nepreporučam Hard Truck 18 Wheels of Steel.
Igrica je preglupa, moje preporuke, puno ti je bolji Need for Speed Underground 2, Most Wanted ti je još bolji, a meni najbolji, Carbon.
Need For Speed Pro Street
Vrijedi probati, igra je ludo dobra, ali moraš se malo naviknut na nju
...definitivno - Race Driver: Grid ;) ...igra je prehebena, bar meni ;) ...
slazem se.odlicna igra iako grafika nije na razini NFS Pro street.
da,ako si navikao na nfs i zaljubljenik si u nfs malo cudno ce ti izgledati grafika,jer su auta u nfs vise izdetaljisana,ali to nista ne oduzima od kvalitete girdu koji je cak mozda malo i zahtjevniji od zadnjeg nfsa (pro streeta). ali igra ima svoje kvalitete,i na full high izgleda ocaravajuce,i unosi pomalo novu dimenziju u trkace igre.
tu imas i pro street koji je odlican u mnogim segmentima,ali brzo dosadi i koncept igre vise nije toliko zanimljiv jer nema policije i utrke su legalne...
peace
Euro truck simulator-simulacija kamiona... odlicna je prehebeno
da fakat,a i cuo sam da svi gradovi isto izgledaju :S je li istina smuchy
preporučam ti PURE, vozi se quad, prejebena igra!!
PURE
nije covjek tolko detaljno isao trazio je samo dobru igricu u kojoj ce nesto voziti nije specificirao da li trazi arkadu ili simulaciju. a da upravu si oficijalno je grid simulacija,no pogledaj neke reviewe vidjeces da je Grid okarakterisan i kao "arkadna simulacija" (znam nemoguce:crazy:) ali ima segmente i jednoga i drugoga,znas i sam ako si igrao karijeru. meni nekako vuce na arkadu dosta (iako uistinu je simulacija) zbog same price ima nekako vec ispranu pricu kupi kantu od auta od nicega se digni do zvijezda etc... no nebitno da ne zbunjujemo covjeka previse. :respect: