kao što piše (edito sam temu) važna mi je kamera ali i zvučnik koliko traje baterija u e73 uzeo bi k850i al one 3 touch tipke me ubijaju čuo sam da e73 ima super zvučnik help :respect:
Printable View
kao što piše (edito sam temu) važna mi je kamera ali i zvučnik koliko traje baterija u e73 uzeo bi k850i al one 3 touch tipke me ubijaju čuo sam da e73 ima super zvučnik help :respect:
Po tome za što ti koristiš mobitel, muzika....multimediju .... bolje ti je da ostaneš pri svom w880i. BB uređaji nisu prvenstveno napravljeni za tu namijenu, njihova primarna namjena je push e-mail, više su orjentirani poslovnim korisnicima i njihovim potrebama.
aha a kolko bi mogo dobiti za svoj w880i star je pola godine nema garanciju vodafone je al ima orginal software ima jednu ogrebotinu očuvan i mislio sam zamjeniti ga za neki mob bolji mislio sam k850i ili neki drugi koji mi vi preporučate najviše da ima dobar zvučnik i kameru :respect:
Čemu editiranje prvog posta, otvori si onda novu temu, jer prvo pitanje na koje sam ti ja odgovorio i ovo nema neke veze.... ni sa naslovom!!!!????
usput e73 ne postoji..... neznam dali misliš na Nokiju N73???
Tipke na k850 su vjeruj mi najmanji problem pored sljedećih stvari:
- kvaliteta izrade telefona
- otvor za bateriju
- softver
- otisci prstiju po čitavom telefonu
- prašina koja ulazi u telefon( ispod zaštite objektiva kamere, zvučnik, ekran)
- guljenje tipkovnice
Bježi od ovog telefona...