-
Kopiranje teksta iz AR?
Jeli postoji kakva mogućnost da ja tekst koji je u Adobe Readeru kopiram i zaljepim u Word dokumendu.
Ovakva je situacija ja ovaj tjedan iman na faksu test iz Worda, oni nan daju zadatak u Adobe Readeru i mi ga moramo prepisat u Word, ja san mislia da će taj word test bit zajebancija ali sad vidin da baš i nije tako jer ima puno nekih gluposti za koje nisan ni čua.
Ako i postoji mogućnost za kopiranje teksta bilo bi dobro da meni u Wordu kad ga zaljepim ostanu sve one postavke, npr. prored, font, razmak, ...
Još jedna stvar koja je bitna je da meni za to kopiranje netreba puno vremena, max. 5 min. jer ako neuspije kopiranje da iman vremena sam kako-tako napravit zadatak, ja mislin da imamo ukupno 20 min. da dovršimo test, a ima tu dosta posla.
-
Možda s converterom- nisam nikad koristio, ali morao bi raditi.
-
Siguno ide s adobe profesional.
Reader se s razlogom zove reader.
-
evo da nepostavljam novo pitanje mene zanima kako izvuci sliku iz pdf dokumenta??
-
ima ti onaj snapshot tool - izgleda kao kamera. označiš što želiš i on ti to spremi u clipboard pa onda radi s time što te volja
-
probao sam radi hvala puno
-
Tekst se može u bilo kojem readeru, ikonica je onaj text kursor. Problem je što nisu ni ovi na faksu glupi, nama su stavljali zaključane PDF-ove iz kojih se nije moglo copirati tekst, ali je netko iskopao neku verziju foxita koji može i iz zaštičenih :-)