Trebao bih pomoc oko jedne stvari a to je da li itko zna da li mogu ako na laptopu imam od vipa onu karticu za bezicni internet spojit laptop s kompjuterom tako da se moze i s kompa na internet.
Hvala
Printable View
Trebao bih pomoc oko jedne stvari a to je da li itko zna da li mogu ako na laptopu imam od vipa onu karticu za bezicni internet spojit laptop s kompjuterom tako da se moze i s kompa na internet.
Hvala
Internet connection sharing treba napraviti,naravno da se može.
Ma mislio sam da je mozda problem zato jer je preko te kartice pa da nemoze mozda
Ma može, evo ja sam baš neki dan spojio i sve radi... probo sam i sa xp na xp, sa viste na xp i sa yiste na vistu, i sve 5.. Mada sam čuo da neke zna zezat ako imaš onaj vipov preko usb-a...
Ako zatrebaš pomoć, javi na pp!
Da ne otvaram novu temu, zna li tko kako sherat wireless mrezu preko koje se ide na net, a da npr dva racunara koja su spojena preko lan kabela imaju i oni net.. to mi je kod prijatelja problem. On ima net na svom laptopu preko usb wireless kartice pa bi htjeo to da sharea s svojim cimerom preko lana ali nezna podesit konfiguraciju lana. Hvala unaprijed
Start/Control panel,Network and Internet connections/Network connections. Tamo odes na proporties za Local area connection i u Internet protocol (TCP/IP) postavkama postavis ovako:
http://slike.hr/slika/tcpip0th.png
Kasnsije odradis sharing kad napravis wireless internet connection. Imas tutoriale gore...