Riješio sam se outlook expressa kojeg sam koristio godinama, pa molim za preporuku jednostavnog, a funkcionalnog mail programa. Nekad mi je neko preporučivao The Bat, čini mi se.
Printable View
Riješio sam se outlook expressa kojeg sam koristio godinama, pa molim za preporuku jednostavnog, a funkcionalnog mail programa. Nekad mi je neko preporučivao The Bat, čini mi se.
Opera :)
Firefox thunderbird
Još koji predlog? Neću da skidam opera browser, trebam samo mail klijent, ima li da se posebno skine?
Edit: Sad vidjeh HCSCov prijedlog, evo skidam :)
Edit2: Skinuo, koristio, zasad zadovoljan, thx.
Pa,sta ne koristis gmail,ili nesto slicno...? Ja sam vec 5 godina na freemail.net.hr,i sve 5...
Ne, ne, i dalje koristim e-mail adresu koju sam kod provajdera otvorio prije dooosta godina :)
The Bat nije bas prejednostavan program... ne treba ti ako imas jedan email... On je napredniji, pogodan za korisnike vise email accounta.
Probaj Foxmail.
Meni je odličan, jer osim što je Freeware, ima i jednu opciju kao i odličan TheBat! a to je da možeš pogledati koje su ti sve poruke na serveru prije nego ih skineš na komp. Dobra fora protiv spama ponekad ;)
Ja koristim najprije mailwasher pro, koji je odličan za spam, pa onda skidam na mail klijent.