koji je posao bolji, vojnik ili policajac?
pozdrav, bilo mi je dosadno pa reko ajde da malo vas forumase pitam za jedno misljenje... radi se o dvojbi izmedju posla u policiji ili posla u vojsci, naime kako sam radio u jednoj privatnoj firmi u kojoj je placa minimalac sa cetverobrigadnim smjenama dopizdilo mi je i javio sam se za policijsku akademiju i za dobrovoljno sluzenje vojnog roka sa uvjetom zaposljenja u vojsci(sa misljenjem ako me prime bilo gdje ok-drzavna firma je ipak), i tako sam cekao i da bi mi odjednom javili za vojsku da se spremim i 3.11 da se javim u pozegu u vojarnu, a policija mi nije nista javljala do dana danasnjeg, a proslo je stvarno vec dugo od kako sam bio na testiranjima u dubravi. vojska mi je nekako organiziranija i manje nas je, sve ide kao podmazano, covjek iz ureda za obranu me za svaku sitnicu zove da bi mi rekao svaku informaciju jer smo prva grupa koja ide dobrovoljno...dok policija nista nije javljala i ni tajnica im se nije jevljala kad bih nazvao. da ne duljim, za vojsku sam iso kasnije na testiranja, a ranije sam dobio poziv, za policiju sam iso ranije na testiranja a kasnije sam dobio poziv, za vojsku sam se vec spremio i policiju otpisao jer kako su se pokazali mislio sam da nece nista ni javit. DA BI MI DANAS DOSLA PLAVA KUVERTA SA POZIVOM U POLICIJSKU AKADEMIJU U KOJEM KAZE DA SE JAVIM 3.11 - ISTOG DANA KAD SU ME I U VOJSCI POZVALI , I SAD JA VAS PITAM STA BI VI ODLUCILI?!?!?? (jer ovo kao da je neka zajebancija) vojsku mogu odgodit i otic u policiju, znam da je moj zivot i da prvenstveno ja odlucujem ali eto, cisto me zanima misljenje i dali se nekome isto ovo dogodilo. ;D