Dakle stari mi je pomorac...I prije nego se vrati staje u frankfurt i dubai .. e sad jeli se isplati da mu recem da uzme iphone ili neki drama mobitel vani .. jeli jeftinije i imaju li neki modeli koji u nas nisu zasli
Printable View
Dakle stari mi je pomorac...I prije nego se vrati staje u frankfurt i dubai .. e sad jeli se isplati da mu recem da uzme iphone ili neki drama mobitel vani .. jeli jeftinije i imaju li neki modeli koji u nas nisu zasli
Na kakve mobitele ciljaš ?
Dummy ili smartphone (WM,UIQ ili S60)
SE C905 bio bi dobar ulov .
pa ono moze i dummy i smartphone ono vanka je dobro ulovit nes sto u nas nije moguce nac za take pare pa eto dajte prijedloge
Samsung i900 omnia
Samsung I8510
Sony Ericsson C905
N96
N85
www.gsmarena.com pa malo pogledaj. Na kraju krajeva sam najbolje znaš kakav ti je ukus i kakav mobitel želiš, zar ne?
mislim da je temu primarno pisao radi cijena na navedene dvije lokacije, tj. je li jeftinije vec kod nas, a ovo koji ce uredjaj izabrat je manje bitnije koliko sam ja shvatio...
Zar je veliki problem nakon odabira provjeriti i usporediti cijene?
zensko sam btw...
@Lota
Cuj, koliko sam ja vidio u Njem. (Frankfurt) cijene i nisu nesto posebno povoljne, osim naravno na neke ugovore sa tele.operaterima. Mozda bi Dubai bio bolja opcija, ako je tamo jefitnije kao i u Aziji. Po meni elektronika ti se isplati gledati u USA (mozda mobiteli i ne toliko) i Aziji a tek onda u Evropi (za Dubai nisam siguran gdje bi ga stavio, jer nisam cuo bas puno informacija od tamo).
Od EU samo Kanarsko otocje jer ono ima jako niske carine i poreze buduci da su daleko od Spanjolske, tj maticne zemlje.