Pozdrav,
Tele2 pretplata mi uskoro ističe i od 1.11 je imam pravo produžiti i uzeti si novi mob. Dali se isplati čekati do 12. mjeseca ako će biti neke akcije i/ili popusti?
Kako je bilo prošlih godina?
Printable View
Pozdrav,
Tele2 pretplata mi uskoro ističe i od 1.11 je imam pravo produžiti i uzeti si novi mob. Dali se isplati čekati do 12. mjeseca ako će biti neke akcije i/ili popusti?
Kako je bilo prošlih godina?
Mislim da ti se isplati jer su do sad imali neke akcije.
bilo je za božić, pričekaj... sada imaš 35 posto popust na neke modele (rođendanski poklon)
A ja se baš ponadao da bi mogao neki HTC uletit.... *uzdah*
ili sony Xperia :D
Isprika prije svega,odgovor sam htio uputiti na prvi post!
što se tiče popusta za božić,on se više može okarakterizirati kao povoljna ponuda određenih modela aparata,konferencija je za nekih 20ak dana.
tad će se znati koji su modeli u ponudi ali ne i konačna cijena.
Naglasak se ipak daje prepaidu,što ne znači da i neki modeli iz pretplate neće biti u promociji.
Htio sam reći da trenutno ima kvalitetnih uređaja po poviljnoj cijeni ,samo je bitno odabrati pravu MMP.
Da li možda znaš i smiješ reći da li će biti u ponudi LG KS360 ??? :respect:
Ne mogu više čekati... Hoću taj mobitel!!!!!!!!!!!! :cry:
da ne otvaram novu temu a i ne da mi se zvat tamo one tupavce u szk
znaci...da li mogu prduziti ugovor prije nego sto istekne
od 1 mj sam na predplati, i koliko vidim u ugovor pise na 18mj. jel mogu npr opet u 1.mj produziti ugovor (na 12/24mj) i kupiti novi mobaj foun?
Ne, moraš čekati dok ne istekne. Ja sam zvao 20. XI. i žena u SZK mi je rekla da moram čekati još 2 dana dok mi ugovor istekne. Nije mi bio bed jer mi se ionako nijedan mob iz ponude ne čini dovoljnim razlogom da zamijenim moj k800 kojem nakon 2 godine i dalje baterija traje 6 dana, ali uglavnom, ni za ta dva dana nisu htjeli popustiti lol.
Uglavnom, usput sam je pitao "oće više neki diamond ili touch pro?" ali odgovor je naravno "pojma nemam" :D
Ugovor se može produžiti 2 mjeseca prije isteka.
Blažena SZK, svaki put drugi odgovor :D