ima li ko symbian emulator
Printable View
ima li ko symbian emulator
Emulator za šta?
Igre na PC-u isprobati prije nego staviš na mobitel ili...?
Full package of the games for GAME BOY + emulator for start on OS Symbian???
Ti bi neki emulator s kojim bi isprobao programe na PC-u prije nego ih staviš u mobitel?
E toga nema brca!
ima epoc SDK series 60 3rd edition symbian emulator a moze se naci na ovom sajtu http://www.forum.nokia.com/info/sw.n...16-3.0-mr.html
To je SDK (Software Development Kit), a prema tome cisto sumnjam da ga mozes koristiti kao emulator... Trebao bi imati kod od aplikacije koju zelis isprobati i onda bi je mogao emulirati, a naravno da ti kod nitko nece samo tako dati... :)
SDK se može koristiti između ostalog i kao emulator. Zaboravljate da SDK služi za razvoj softvera, pa prema tome mora imati i mogućnost testiranja tog istog softvera. Inače SDK nema smisla.
Moze se koristiti i kao emulator samo prvo moras instalirat helloworldbasic.sis koji moras sam napravit pomocu Command Prompt. kada napravis helloworldbasic.sis moras ga pretvorit u self-signed aplikaciju. Kada ga pretvoris onda ga instaliras na emulator.
Znam da se moze koristiti kao emulator, ali sam mislio da se moze koristiti samo dok imas izvorni kod...