Kao sto sam naslov kaze, gdje u Zagrebu (pogotovo u centru) postoje poznati hot-spotovi (cuo sam za t-scumov i vipov, ali ne i gdje) ? Imam N95 i htio bih isprobati vise taj Wlan... Hvala;)
Printable View
Kao sto sam naslov kaze, gdje u Zagrebu (pogotovo u centru) postoje poznati hot-spotovi (cuo sam za t-scumov i vipov, ali ne i gdje) ? Imam N95 i htio bih isprobati vise taj Wlan... Hvala;)
Bila je tema o ovome već ali nema veze.
Probaj u cinestaru u Branimir centru, nezaštićen hot spot ;)
u SC-u mislim da imaš jedan nezaštićen...
Mislim da se oni od Vipa i T-Mobilea mogu samo koristiti ako se plati neka svota.
U city centru imas, avenue mall-u...
imas u svakom bircu koji se nalazi ispod neke zgrade....
ljudi nestavljaju passworde na routere..... ;)
eto vam prijedloga.
Napravite gmaps kartu za hotspotovima. Jedan neka je uredjuje i doradjuje prema poslanim podacima od drugih. Znaci .kmi datoteku negdje uploadati (i svako malo ju mijenjati). Samo se treba dogovoriti koji podaci ce biti. Za svaku tocku staviti Tocnu adresu gdje se netko uspio spojiti, Jakost signala, ime wireless tocke (i po potrebi jos nesto). Naravno samo nezasticene tocke bi bile. Odvojiti slobodne tocek od onih sa naplatom, a za tocke s naplatom detaljno opisati na kojem principu se vrsi pristup i naplata i naravno cijena.
I na kraju mislim da bi se ta karta dosta koristila po zagrebu :)
kakav nered, prijedlog je fantastican, no..
koliko je to leglano? mislim, oke, ljudi su si sami krivi sto ne zasticuju rutere, ali bas da je legalno.. a mi smo ipak ozbiljan forum..
druga misljenja?
ja mislim da bi bilo najbolje da si to dilate preko PMa, a ne ovako javno..
govorim, naravno, za ove privatne i nezasticene, ove javne s naplatom mozete keljit tu.