Planiram uzeti nesto od ovih navedenih telefona. Bitno je: da ima bilo kakvu kameru (pozeljan blic ali ne i obavezan), WLAN, izdrzljivu bateriju, kvalitetnu izradu, i dobar music player. Trenutno imam N73 ME.
Sta bi po vama bila adekvatna zamjena?
Printable View
Planiram uzeti nesto od ovih navedenih telefona. Bitno je: da ima bilo kakvu kameru (pozeljan blic ali ne i obavezan), WLAN, izdrzljivu bateriju, kvalitetnu izradu, i dobar music player. Trenutno imam N73 ME.
Sta bi po vama bila adekvatna zamjena?
N81 je glazbeni mobitel sa WLAN-om,odlicnim music playerom i solidnom kamerom.
E65 i E61 su vise poslovni modeli,a N80 je zastario i sa losom izradom i baterijom.
P990i ni ne zelim komentirati.
Sve ovisi što ti treba...
ako hoćeš brz mobitel, onda uzmi N81
E61i i E65 su podjednako brzi, samo što E61i ima najbolju bateriju u usporedbi. :)
N80 je dosta star mobitel, sa jako dobrim displeyom i lošom izradom i baterijom.
P990i je naspram ovih ostalih mobitel dosta veći, spor je (u nekim radnjama sporiji i od tvoje N73 ME)
Moj poredak:
N81 (najnoviji i najbrži u usporedbi)
E61i (2,8" displey, jako dobra baterija, qwertzy tipkovnica)
P990i (velik dispely, dobra kamera, dobra baterija, TS (ali je to nekad i nedostatak) )
E65 (jako dobro napravljen slide mehanizam)
N80
Od ovih mobitela najbolje bi ti odgovarao (prema onome što si napisao) N81. Dobar player i WLAN, a ima i kameru čisto OK.
Potpisujem,N81 zadovoljava tvoje zahtjeve,wlan,ok kamera,i dobar multimedijalni player
Ljudi vi ste zakon. Hvala vam puno. Mislim da ce N81 biti sasvim ok, posto sam oduvijek bio nesto tanjeg dzepa za vrhunske telefone, koji su mi nedostizni, tipa N82 i N95. Hvala jos jednom.