-
ipod čišćenje
budući da se ne pouzdajem u one banana/kaladont trikove(općenito ne želim da mi išta miriše na banane) s čime bi se ogrebotinice na ipodu mogle bar donekle riješiti? malene,ne velike naravno,jer čini mi se da sam u onom topicu o keramičkom staklu pročitao da je netko stavljao nekakav materijal ili nešto što ih je ublazilo stoga...
-
-
ako se radi o ipod touchu, ogrebotine nebudeš uspio uklonit sa stakla pomoću paste za poliranje.
-
-
na kromu se da ponešto napravit, mislim da imaju za to kit u službenim apple dučanima.
-
e hvala ;)
to me zanimalo jer onak..ogrebotinice ne izgledaju lijepo
eventualno ako netko zna može li se taj kromirani dio zamijeniti uopće? u dućanu te možda okvirno cijene
-
What's the point, ionako ćeš taj novi dio opet izgrebati za mjesec dana :) Ozbiljno, taj krom se na svim iPodima toliko lagano ispuni sitnim ogrebotinama da mislim da ih se jedino isplati nositi u futroli. Svog classica sam cijelo vrijeme nosio u čarapici pa je opet imao crtica po stražnjoj strani... Jbga, fensi stajliš izgled ima svoju cijenu :)
-
ma kupiš onaj screen overlay,prozirnu kakti naljepnicu koja ide preko zadnje i prednje strane ;)
po pravilu je dobra
-
meni je na mom nanu 3gen zadnja strana toliko ogrebana da se samo logo jasno vidi, a dolje u kutu je toliko izlizana da mi je i potamnjeno. al mene to ne brine glavno da radi i svira.
-
i to što veliš,malene ogrebotinice se lagano zanemare ako sprijeda valja,i sve radi kak spada
sam ja sam picajzla pa onak...ak se može nek se riješi
-
eh...imam ija ipodu torbici (original), pa mu je svejedno ona kromirana zadnja strana se izlizala...i od ubacivanja u dock i od torbice same (etiketa sa logom unutar torbice)...btw u docku i torbici je jedinoi bio...ali svejedno kromirana strana "pati"
-
Ma joj, čime se vi zabinjavate. Ako vas toliko smeta onda presvucite zadnju stranu prozirnom samoljepljivom folijom, imate ju u svakoj boljoj knjižari. Tako je zaštićen moj iPod video. Istu možete izrezati i presvući preko ekrana.
Ali mislim ljudi, pa to je tu da se koristi a ne da više vremena provedem pazeći na njega nego što uživam u glazbi. Bitno je da vam nigdje ne ispada i da ne gazite preko njega autom :D
-
moj ipod video je sa kromirane strane skroz izgreban a nikad mi nije pao...a cak je i shuffle sa zadnje strane izgreban xDD...