U mene je model cid 53, pa me zanima jel ikako mogu to posto koliko vidim jos nije izasao xs++ za cid 53...
hvala...
Printable View
U mene je model cid 53, pa me zanima jel ikako mogu to posto koliko vidim jos nije izasao xs++ za cid 53...
hvala...
izasao je xs++ koji podrzava sve osim patchanja cid53 ali je beta verzija i zasad radi samo na linuxu.najsigurniji i najbolji nacin ti je FAR manager+jdflasher plugin,znaci mozes mijenjati drivere i sve ostalo
jel ima kakav tutorial kako se radi s njim?
mislim na ubacivanje drivera, to mi je jedino vazno...
jel se moze preko njega dekodirat mob?
Ako se ne moze patchati, ne moze se ni dekodirati.
Driveri se stavljaju na isti nacin kao i custpack, pa nema potrebe za poseban tutorial.
Evo ovdje video tutorial za flashanje CID52 mobitela jdflasherom (inace pronadjen jednostavnim searchom :jehon: ).
nasao sam ga i ja ali ne radi ;)
E kad smo već ovdje možda mali off topoc ali i mene zanima kako ubacivati stvari u moj K800 CID53. Nađem datoteku, stisnem copy i neznam točni naziv lokacije (gdje treba biti /, : ili nešto drugo)
pa s lijeve strane ti je jdflasher,i otvoris "ofs" i nades mapu u kojoj nesto mislis mijenjati,a s desne strane isto nades mapu iz koje kopiras u mob oznacis datoteku/e i stisnes f5 i pita te jos nesto i jos jednom stisnes copy,neznam u cemu je problem,jednostavnije ne moze,a i ja sam svom spustio cid pa vise nemam tih briga ;)
kako da ja ovome spustim cid na 52?
pomoću ovog http://www.topsony.com/forum/cmps_in...imate_unlocker ali moraš platit
btw: ne kradi avatar...
znaci drukcije ne moze....
e jbg- ja ovaj FAR ne kontam nista...
btw. ovaj avatar sam imao puno prije tebe jer sam i regan prije tebe, ali eto mjenjam ga jer mi je dosadio ;)
Sve je objasnjeno ovdje.
znaci pisi propalo....
Nikako free jedino da kupiš klijent koji košta 40 eura poprilici
Eto nisam htio otvarat novu temu...pa da ovdje napisem! Dakle sony ericsson K770 i htio bi ubacit nove accoustic drivere pa me zanima ako netko ima accoustic drivere za taj mobitel...znaci da je zvucnik glasniji...pa ak moze uploudat
Unaprijed Hvala!:respect:
Treba ti .zapf akustika, moja preporuka peter's V2 fairfeld
Pa de mogo si uploudat pa da isprobam...al ajd probat cu nac sam...:D...hvala
Ja to skidam s topsony-a, a link mi se ne da tražiti sorry.
P.S. Ja mislim da si reggan na topsony ;)
Ma jesam da...nasao sam vec...hvala jos jednom!
Inace postoji posebna tema za zahtjeve. :jehon: