cafe.mobil, kako ste se navukli
Evo želim otvoriti ovu temu čisto da iznesete svoju priču kako ste došli na Forum cafe.mobil, kojim povodom, zašto i zbog čega ste ostali.
Mislim da shvačate.... želim čuti Vašu priču...
Evo da ja prvi započnem:
Bilo je to 2005.god. kad sam se i registrirao na forum. Ubiti kako sam bio pred diplomom rekoh si ajde za nagradu si želim kupiti novi mobitel jer sam onda posjedovao onda već stari SE t28 koji je pomalo otkazivao. U ono vrijeme se nisam razumio pretjerenu u mobitele, ubiti jako malo, jedino što sam znao je bilo da želim neki bolji mobitel, koji će me služiti, tako sam vidio po Internetu i dva modela izmežu kojih sam se kasnije i dvojio Nokia 6230i i SE K750i u ono vrijeme jako in modeli. I svaka potraga na dotične modele između ostalog bi me bacala i na ovaj forum. U početku se nisam ni htio registrirati, ali kako je jedino bilo moguće postaviti pitanje kao registrirani korisnik, morao sam i to učiniti, registrirao se te otvorio svoju prvu temu ovdje na forumu (Nokia 6230i vs. SE K750i (W800i)). I tako je počela moja priča i život na uvom forumu...
... uglavnom dobo sam odgovore na postavljeno pitanje. I malo po malo se navukao, počeo učiti, zatim i sam pomalo uključivati u diskusije pomagati drugima (kako tko shvati). Eto to Vam je moja priča. Što je danas dovelo da forum doživljavam kao ovisnost.....