Ovako,ne znam jel to neka greška ili se mora samo poštelati.
Ali sat mobitela mi prikazuje npr. vrijeme 20:11 i onda kada dobim poruku piše da sam ju dobio u 19:10.
Kako je to moguće?
Hvala na odgovorima i mogućem rješenju! :beer:
Printable View
Ovako,ne znam jel to neka greška ili se mora samo poštelati.
Ali sat mobitela mi prikazuje npr. vrijeme 20:11 i onda kada dobim poruku piše da sam ju dobio u 19:10.
Kako je to moguće?
Hvala na odgovorima i mogućem rješenju! :beer:
JA znam samo jednu opciju... primjerice, ako ti netko pošalje poruku iz Engleske ili slično ko ima GMT +0, a ti si GMT +1, pokazat će ti da je stigla poruka sat vremena prije...
ocito si u postavkama za vrijeme podesio krivi GMT-i zato ti tako dolazi----bilo je vc price o tome ovdje
Isti problem imam i ja na 6500 classic
jel moze neki link na tu raspravu ili rjesenje problema?
jer ja uz pomoc searcha nemogu naci
Hvala!
a bemti,pa ja imam isti problem!!nema šanse to naštelat..
kad je ljetno racunanje vremena onda je gmt + 1 + 1 (znaci +2), kad je zimsko racunanje vremena onda je gmt + 1
...problem je u telefonu koji ŠALJE sms ;) ...vama prikazuje kada je poruka poslana s tog telefona, a ne kada ste ju primili...
Nije problem u drugom mobu..evo ipak sam otkrio u čemu je problem..kad se uđe u namještanje datuma i sata ona zadnja "rubrika"za ljetno računanje vremena samo treba bit namještena na +1 sat(meni tvornički bilo na +0)..i to je to..i automatski se isprave i sati na starim porukama