:creep:
Da li itko zna kako povećati font kod čitanja i pisanja poruka?
Pregledao sam već puno toga,ali nigdje ne nalazim rješenje.Naravno,pitam u svezi Vxxx motorola. :comp:
Printable View
:creep:
Da li itko zna kako povećati font kod čitanja i pisanja poruka?
Pregledao sam već puno toga,ali nigdje ne nalazim rješenje.Naravno,pitam u svezi Vxxx motorola. :comp:
Probaj pritisnuti kratko tipku MENU pa je pusti pa onda opet pritisni, ali je drzi malo dulje pritisnutu. Postupak vracanja je isti. :bunny:
Ovo pali na seriji C ali za V seriju ne znam da li se uopce moze to promijeniti. U izbornicima se definitivno ne moze,barem na mojoj V600.
Ne sljaka to na V seriji...isprobao sam i to...hm....mora postojati način :comp:= Citat =:
Izvorno postao merlin10
= Citat =:
Izvorno postao izvonic
Pa zar stvarno nitko ne zna kako se poveća font na
Motoroli V300@V600???
probaj s casom vode pa stavis mob iza a voda povecava= Citat =:
Izvorno postao izvonic
= Citat =:
Izvorno postao izvonic
ne bi išlo :retard:
Nažalost, ili kako bulletdb kaže ;D, ili nikako. Nema na v-seriji opcije za povećavanje fontova, ni u kojem obliku. :-/
haaahaaa! lolčina! ;D= Citat =:
Izvorno postao bulletdb
izvinte na spam ali kad sam ovo pročitao odvalio sam! ;D
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
jedna od kažu najčešće prijavljivanih "mana" developerima u Motoroli, ali evo, koliko modela, nikad to nisu ispravili. valjda ne vide potrebu ni svrhu...
no, bilo kako bilo, mislim da je rasprava sad :closed:
Hvala Inovatoru na ozbiljnom odgovoru,a šaljivđijama (ala Sićme) neka svojim tzv. humorom razveseljavaju mase kad već ne znaju odgovore.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Item :closed:
Mislim da moderator odlučuje o zatvaranju teme... :retard: :)
Kad smo kod fontova primjetio sam da se moze promjeniti font na vanjskom LCD u ,naime imao sam priliku stavljati flex/flash na V500 kupljenu u Njemačkoj i imala je lijepe tanke brojeve na vanjskom LCDu, isto kao i V300 od moje drage, a poslije flexanja dobila je iste kao i na V525, dakle deblje i blijeđe
Zna li tko neku magiju da se to promjeni
MAgija je u flexu. Ali ne znam koji točno flex to ima. No, unutra je taj font. I to mijenja samo to - vanjski display. Mada većina ljudi (including myself) preferira ovaj bold font.