[E51] problem kod ponownog update-a softa
Bez problema sam updateao firmware na verziju 200.34.36... Sve radi okej, ali kada sam iz znatiželje htio ponovo to učiniti (reinstalirati software), Nokijin site mi stalno javlja poruke tipa ovih:
1) Remove charger and battery from phone
2) Insert charger and battery to phone
3) Press the phone's power button for a few seconds
Click Retry to continue phone recovery
Čitajući forume zaključujem da je mnogo ljudi naletjelo na ovaj problem, i daju kojekakve savjete: ugasite telefon preko noći i izvadite bateriju, reinstalirajte PC suite i software updater... itd..
Što je zapravo ovdje problem? Telefon radi normalno, ali neće reinstalirati software...
P.S. Ispričavam se zbog eventualnog ponavljanja teme, malo sam pretraživao ovaj forum, ali nisam ništa našao, i nemam sad vremena za to :)
E51 problem sa balcan codom
Pozdrav !
Evo imam Nokiu e 51 tim talijansku i zelim maknut taj software i imat orginal nokin .
Ubacit usput hr meni .
I instaliram Nsu i stavim virtualni usb .isntaliram i sve napravim kako treba s NSU.
Zatim idem na Noika update software i tamo mi skine 73.1 mb i to ljepo prođe ,ali nakon toga kaze da ce trajat postupak 15 min .
Nista se ne desva i nakon nekog vremena kaze izvadi batreiju , zatim stavi bateriju ,ukljuci i punjac (normalno ako je baterija prazna )
stisni daljni postupak i upali mob ,ali tako vec milijon puta .
Da li je to zato sto mob ima zanju verziju firmware ?
Kako da to rijesim u kucnoj radinosti da dobijem hr meni i orginal nokia software ?
Hvala svaki komentar dobro dosao !