Na netu kruze fw verzije 13, v14, v15 i v16...
E sada, glasine su da v16 donosi Symbian 7...
Nista, malo pricekajmo da se to ili opovrgne ili potvrdi, pa cemo viditi :bunny:
Printable View
Na netu kruze fw verzije 13, v14, v15 i v16...
E sada, glasine su da v16 donosi Symbian 7...
Nista, malo pricekajmo da se to ili opovrgne ili potvrdi, pa cemo viditi :bunny:
Super :cool:
...glasine...baš ne vjerujem,ali vidjet ćemo...ako je istina,onda odlično...
info je procurila od nekih ljudi koji nisu bas za odbaciti, ali... ja isto sumnjam, ali se nadam :)
ja jos imam v10 a na siemens stranicama ima samo v12 za download gdje ima tih novijih verzija i je li to sigurno za mob............
v12 je zadnja sluzbena verzija za sx1- dakle siemens ju je stavio na svoje stranice za download i ne gubis garanciju s njom, a ove druge su isto naravno siemens-ove verzije, ali nisu izasle sluzbeno vani, vec sluze kao interne, tzv. service verzije i nitko ju nebi smio stavljati osim njih u servisu, pa samim tim i gubis garanciju ako nesto zeznes... Malo su drugacije, dakle, ne radi se o update tool-u, nego o winswupu i mrvicu je kompliciranije s njom raditi nego s ovom prilagođenu krajnjem korisniku gdje te vodi korak po korak. Ovdje moras znati, sto, gdje, kako i zasto nesto ide tamo gdje treba...
ukratko - ako imas garanciju, strpi se dok ne stave na svoje stranice za download, tj. dok ne postane službena za download ;)
hocu noviju verziju od v10 ili v12. koliko cesto siemens izbacije to, kada je mozemo ocekivati.............
Mislim da Siemens nema neki tempo kojim izbacuje novije verzije fw-a, već kad se uoče novi bugovi, počne se raditi na idućem fw-u. v14 se najavljuje već par mjeseci.
zadnja je v16, ali u winswup obliku pa tko voli nek izvoli. nju je jos uvijek malo teze naci na netu, ali zato v14 imas gdje hoces (isto winswup)
pa dobro bi to bilo sa symbianom......
da dobro... samo treba viditi sto je s tim...
Ja mislim da sam negdje pročitao da se u uređaj koji ima određenu verziju symbiana ne može "upgradeati" na više. Ponavljam, mislim da sam negdje pročitao.
Da, i ja sam to citao i mislim jos uvijek da je to vrlo vjerojatno (na zalost) ipak tako, ali kako sam rekao, info je procurila, pa zasto ne biti malo optimistican :)
ma kako got ostane i ovaj symbian i njegove mogućnosti su velike.....
i kad got vidim neki novi mob. bez symbiana još se više uvjerim u to!
samo da izadje taj sw14 ...............
ajd nek mi neko objasni koja je razlika između symbiana 7 i ovoga kojeg sad imamo u sx-u.
Pa na 7-ici ces moci koristiti skinove kao kod Windowsa...
i još neke sitnice ali ne toliko jako bitne...
ima li kakvih novosti o symbian7?
Jedino nam teme fale da sx bude kompletan...
ma i na početku su same šanse bile jako male za to
zato čisto sumnjam da će išta od toga biti isto kao i s temama...