Ok, koji mob izabrati ? Bitna je kvaliteta, izdrzljiva baterija, dobar Mp3, solidna kamera. Mobitel nizeg cjenovnog ranga
Printable View
Ok, koji mob izabrati ? Bitna je kvaliteta, izdrzljiva baterija, dobar Mp3, solidna kamera. Mobitel nizeg cjenovnog ranga
definitivno k800, kvalitetan mobitel, OK baterija, kad se stave acustic driveri zvuk je odlican, i na sluskama također. A najbitnije nije tako skup :)
bio sam u T- mobileu kazu da nemaju vise K800 u ponudi, gledao sam W580 ne cini mi se nesto kvalitetan, ne znam.
Definitvno K800...bolji je ama baš po svemu ;)
Ako ga trenutno nemaju, malo počekaj ;)
K800i vrijedi cekati jer je bolji po svemu od gore navedenih....
Nemaju ga vise u ponudi, nece vise dolaziti. Koliko znam ima jedan smeđi u Zadru, mozda otidem kupiti ga
na prepaidu ga ima u st,pa nek naprave redistribuciju u neki drugi centar koji ti je najbliži,odeš i kupiš ga :-).
Prem da mislim da ti je bolji odabir w580i jer dobijes odma 2gb memorije,kamera je lošija nego u k800i i to poprilično,al ni 2 mp nije baš za bacit,plus je iz walkman serije a to je tebi najbitnije kakao si sam reka.
Ne znam, zvao sam slubu za korisnike kaze lik da nemaju ni u Zadru vise, sumnjam da bi radili redistribuciju, mada ih mogu pitat, uvijek trebaju korisnike. Imamo mi u gradu T - mobile centar. A W580 mi se cini nekvalitetan
kupi si k800 u tele2,tamo ti sigurno imaju a i kosta ti 995 kn a u T-mobile-u 1598 kn
inače nikada ..ali sada je k800 u prednosti...
evo ja sam jucer uzeo k800 u tele2 i mogu rec da sam prezadovoljan. tako da uzmi ga jel ako ces cekat jos neko vrijeme nece ga vise bit...ja sam uzeo zadnji u toj poslovnici. sto se tice ovih ostalih mobova...k800 je po meni u debeloj prednosti...
Hvala svima :thumbup: , opet sam zvao sluzbu za korisnike i kaze mi zena da ce pogledat imaju li jos koji primjerak, uglavnom javit ce mi sutra, prekosutra.
Mob cu uzet u T-mobile pretplati Flex 150 uz produzenje ugovora na 24 mj. kosta 98 kn - http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...?sifra=SEK800I
Evo danas su me zvali iz SZK kaze zena da vise nemaju K800 u ponudi,ipak nista,bas sam njega htio kupit,pogledat cu jos W580 ili pricekat Božićne akcije
Wild mozes zakljucat temu, pricekat cu jos koji mjesec ili uzet W580.
Hvala