Recite mi koji je bolji,razlika u cijeni je 100kn tako da cijena nema veze
http://www.gsmarena.com/samsung_i851...tures-2471.php
Printable View
Recite mi koji je bolji,razlika u cijeni je 100kn tako da cijena nema veze
http://www.gsmarena.com/samsung_i851...tures-2471.php
Nisam neki ljubitelj Samsunga ali bi ovdje definitivno prije uzeo i8510 INNov8. Po specifikacijama je nešto bolji od Nokie a i izgleda mi ljepše. Nisam ni jednog ni drugog držao u ruci ali mi Samsung izgleda puno čvršči a Nokia mi izgleda klimava kao n95.
Samsung je po meni nesto ljepse dizajniran,ima fotoaparat vece rezolucije,bolji video(240x320 sa 120fps) i vjerojatno bolju izradu.
Nokia ima dual slide i DVB-H reciever.
moj bi izbor bio Samsung i8510.
ja imao 2 samsunga u životu e700 i p510 i nikad više samsung taman da ima 10mpx-a, a nokia 2mpx-a. rekao sam da ću kupovat samo nokie, a ako umjesto nokie nešto kupim to može bit jedino SE, samsunga više nikad. pa hebote to stalno po servisima, uđem u kalendar lišće pada, snjeg pada sve 5 ali nemrem uključit alarm, pa ekrani krepavaju, pa ovo pa ono isti problemi i sa e700 i p510, tak da nebi više samsunga baš da ga proglase najboljim mobitelom na svijetu rađe bi uzeo nokiu
i meni se na d900 nisu svidjele neke stvari,ali na ovom su riješene(nadam se)
ovo je nova generacija samsunga..vjerojatno nema više takvih trivijalnih problema..
Predobar mi je po funkcijama taj Samsung,al jednostavno,ne volim njihov dizajn :(
Kao sto se moze vidit po mom mobu kakav dizajn volim,vise te "ciglaste" mobove :D
Moj bi izbor bio N96 ;)
Svakako Samsung uzmi bar zbog ovakvih sitnica razlike.= Citat =:
The Samsung INNOV8 screen rotation is more attractive than the Nokia one. Much like on the Samsung Omnia, the screen of the INNOV8 first zooms out nicely then rotates to landscape and zooms back in. Some eye-candy can't hurt anybody, right?
Ja znam da sam zagrizao mamac i ako bude novaca u budučnosti budem Nokiu mjenjao jedino za ovaj fon.
koliko para izađu oba modela otprilike?
N96 sigurno preko 5000kn.
asamsung če biti jeftin..tj svi samsunzi su sve jeftiniji...
.. možda..ali mislim da če sniziti cijenu.. ko i kod g810....
ovom samsungu nece tako skoro past cijena...osim toga kakva ti je to usporedba sa g810???pa to nema veze sa ovim mobom a osim toga I8510 je prvi mob na trzistu sa 8mpx i zato je u rangu sa n96:respect:
N96 ima kameru 5mp i po tome je prije konkurent G810 koji takodjer ima kameru sa 5mp,iako je usporedjivanje piksela na kamerama glupost!
meni je Inov8 puno ljepši od N96, karakteristike isto idu na stranu Samsunga (dobro, memorija im je ista): slider - uvijek će biti kvalitetniji Samsungov nego Nokijin, kamera koju u mnogim recenzijama po netu proglašavaju najboljom na tržištu mobitela (a ne ovo Nokijino... hm smeće...)... zapravo nema niti jednog faktora koji bi me natjerao da kupim N96 osim DVB-H tunera koji je neupotrebljiv kod nas...
OK malo smo skrenuli s teme, ali povezano, ne treba se svega držati ko slijepac.
---------------------------------------------------------------------------
Ako gledamo koji su na tržištu baš onda i o Samsung i8510 INNOV8 ne treba raspravljati jer ga kod nas nema legalno.
A ako ćemo se slijepo držati pravila o ilegali nećemo na ovome forumu! ;D
ajme..meni..koje banalne svađe..inače mslim da če slide biti bolji kod samsunga..jer koriste metal.. i malo je čvrsti.. a ne nokie...PLASTIKA!!!!
A sad što nije Samsung imao problema sa slaid mehanizmom i preklopnim modelima, odnosno flet kabelom koji je znao rikavati, što je dovodilo do prestanka rada ekrana ako se ne varam. Mislim da je to bio dosta slučaj s modelima D500/D600, a već sam vidio i na netu s U900 Soul.
hehe,pogledaj malo adresu stanovanja
evo ovdje je bilo raspravljano o ovom liku
ne znam stvarno,privlači me 8MP kod samsunga ali N96 mi je prelijepa a i 5MP je odlično........
live slike i review
http://www.usporedi.hr/slike_uzivo/pogled/1871/