Pozdrav!
Imam jedan problem... jučer mi se rasuo unutarnji ekran na motoroli v360.
Sve mi je onako crno-bijelo kao razbito staklo. Ima netko iskustva sa zamjenom ekrana na tom mobu i kolko bi to koštalo?
Hvala!
Printable View
Pozdrav!
Imam jedan problem... jučer mi se rasuo unutarnji ekran na motoroli v360.
Sve mi je onako crno-bijelo kao razbito staklo. Ima netko iskustva sa zamjenom ekrana na tom mobu i kolko bi to koštalo?
Hvala!
Mozes sam o svom trosku to popravit a mozes i uservis ili kod lokalnog majstora za te stvari. Mislim da je komplet nekih 130kn (vanjski i unutarnji ekran). Trebas imat Torx 6 odvijač,jedan obicni mali odvijac i malo vjestine i strpljenja. Znaci,povezi se sa servisom,ili pak sam naruci i promijeni kod Simela www.simel.hr.
Ako se pak,odlucis da sam zamijenis ekran,pogledaj ovaj video tutorial,pa ces se lakse snac... :respect:
Rastavljanje Motorole V360 3GP
@Smuchac, jel nije torx 5 za vijke na ekranu?
sad nisam siguran jel je na v3x torx 5 ili na v360. prosvjetli me. :D
Na V360 su svi vijci T6,a na V3 ma i T5 i T6 vijaka,te jedan jako mali torx (mislim T3 ili T4) sta drzi onaj mali srebrni poklopac sa strane... :)
http://www.salji.com/out.php/i2018_m...need119hot.jpg
Tako mali torx odvijac jos nisam vidio... :dunno:
E dečki puno vam hvala!
Nemam puno iskustva u rastavljanju mobitela, pa neću pokušavati nešto kemijati. Mislim da ću otići do obližnjeg servisera da to sredi....
Još samo da pitam, mislite da je u Motorolinom servisu jeftinije nego kod nekog servisera za sve mobitele?
Cuj... Komplet ekrana dode 130-ak kn,i 100kn za ruke bas i nije previse ako nisi na "ti" s rastavljanjem moba. Ako kupis display,i odes kod servisera,najvjerojatnije ce te izac kao i da ne kupujes display. Eventualno ako naletis na experta u servisu kojem je takva zamjena u malom prstu pa ti uzme samo 50kn za to,al to je vec rizik. Zvrcni ih i kazi im da imas novi display,i koliko bi ti uzeli za zamjenu,pa vidi sta ces... Najjeftinije ces proc ako ces sam mijenjat ekran,a ako odes kod servisera,cijena ti je takva kakva je... :respect: