Instalacija, aktivaciju i modem se do 1. studenog mogu dobiti za 0 kuna ukoliko se potpiše ugovor na 12 mjeseci, što je ušteda od preko 800 kuna...
Više na http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=56877
Printable View
Instalacija, aktivaciju i modem se do 1. studenog mogu dobiti za 0 kuna ukoliko se potpiše ugovor na 12 mjeseci, što je ušteda od preko 800 kuna...
Više na http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=56877
Kvaka? Ponuda vrijedi za sve one koji se nalaze na području pokrivenosti ADSL-a. HT tvrdi da će tijekom rujna i listopada biti pokriveni "najveći dijelovi" četiri najveća grada (Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita), a tijekom studenog i prosinca "veći dijelovi" ostalih županijskih centara.
...fino,samo što više od pola Hrvatske nema tu mogućnost,nego samo Zagreb,Rijeka,Osijek i Split...ma svaka im čast :thumbdown:...
Da. :thumbdown:
Zašto im ustvari tako dugo treba.
@Eminem: Ali ima tu i dobra strana, kada dođe do nas će već biti po pristupačnoj cijeni (valjda).
...:D...da,samo dok dođe,pitam se di ću ja onda biti...
six feet under il' dva metra pod zemljom :D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ma ćelavo je to ne znam zašt to ne proširuju, da svi imaju mogućnost dsl-a
Zato što im još i ovi kapaciteti nisu popunjeni, interes je malen...
pazi u cijelom je svijetu dsl postavljen samo u najfrekventnije dijelove gradova... nigdje nije cijelo podrucje pokriveno. neka mjesta recimo u zg nece bit vjerojatno nikad ili ne bar u tako skoroj buducnosti u mogucnosti se prikljuciti na adsl...
No dobro, u Zadru ga jos nema, ali billo bi dobro da ga sto prije uvedu, jer dok ga nema, ljudi ga ne mogu ni uzeti...
zato :thumbup: za ovu akciju, ali nije fer sto tu priliku nema i veci ostatak nase drzave...
majčice ti mile, nabavio bi ga ja vec odavno da mi je dostupno, ali ne meni nije dostupan a zivim 5min od trga b j j
meni je dostupan, samo ne znam koliko mi se na kraju to isplati s obzirom na pretplatu i sve..
evo bas sam provjeravao broj tel. ovdje u stanu u zg i dostupno je, ali mi je to jos uvijek preskupo...
Ja skurim negdje 500-tinjak MB mjesečno s modemom i potrošim na internet cca 120 kuna + pdv = cca. 145 kn. Za 157 kn ili koliko već košta pretplata dobim 760 MB, a mogu onda i dati 24 kune za 1,25GB....
koliko onda na kraju dodje pretplata? 150kn? samo za internet ili i za telefon zajedno
150 (157 ili tako nešto) samo za internet...
hm...... puno
ma skupi su ko kuga.
za par godina čemo se vjerujem smijati današnjim cijenama neta u hrvatskoj.
bilo bu
"se sječaš ono pred par godina kad si morao na net se spajat prek modema, pa te niko nije mogo dobit, a još veza spora. pjesmu si moro skida po 10-20 minuta. ..bote i još si na kraju mjeseca dobio račun po 300-400 kuna"
:)
Konacno, ADSL stigao kod mene u Vinkovce. Danas samo isprintao zahtjeve i nadam se da ce brzo sve srediti.
Do prosinca bit ce dostupan u svim naseljima koja imaju uređenu optičku infrastrukturu a do sredine 2005, bit će prekrivena cijela hrvatska :rolleyes:
...;D :lol:...da...= Citat =:
by "tommek":
...a do sredine 2005, bit će prekrivena cijela hrvatska
a do kraja 2006 če krenuti sa nekom novom spikom tipa wireless.
pa već smo navikli da nam HT plasira zastarjele tehnologije, odnosno ono što se vani koristi 10ak ili više godina (remember ISDN)
ali bolje i to nego da još idemo na tel.govornice na kovanice.
dakle ovako nekako: ht maxadsl pretplata 157kn
ht telefon pretplata 60kn
_______
217kn
dodatnih 512 mb 24kn
Super im je ta fora da idu u ovakvu reklamnu kampanju koju nude za nekih 10-ak% pučanstva. Privilegije većim centrima. Ma, tak i tak sam si prije 2 mjeseca uzeo godišnju pretplatu, tako da ni ne računam na DSL.
Ma meni ce se svakako isplatiti jer sam online dnevno preko 5 sati, a ne skidam previse.
ISDN pretplata (130) + maxADSL pretplata (157) + 3 x 512 MB (74) = 361 Kuna.
cca. duplo manje nego sto sada placam.