Enableao sam to , pojavio mi se folder video, ali ima jedan problem. Koji mora biti format i DI JE TO U MOBITELU. Ja sam stavio file u .3gp formatu ali ga nigdje po mobu ne mogu nać
Printable View
Enableao sam to , pojavio mi se folder video, ali ima jedan problem. Koji mora biti format i DI JE TO U MOBITELU. Ja sam stavio file u .3gp formatu ali ga nigdje po mobu ne mogu nać
Moraš "napravit" taj meni koji će se zvat video.
Skineš sa mobitela mma_ucp i mma_dcp, otvoriš u hexeditoru i da vidiš veselja!!!
Treba pročitat tutorial na http://xlr8.us/hofo/ a pogotovo dio pod naslovom "Activating Menu Items for Special Features:" pod kojim direktno objašnjava ovo kaj pitaš.
To bi se trebalo moći lakše promjeniti u motorola tool-u (postoji mma_ucp editor), ali nisam baš skužio kako...
evo uspjelo, ali mi se cijeli izbornik poremetio, i ne mogu staviti da mi na izborniku budu ikone nego samo popis!!!!! kad stavim kvačicu na ikone opet bude popis, nadalje nemam opciju za promjenu funkcije SMART tipke, sad je uvijek na snimanje govora ali zato mogu podešavati onu tipku di piše live, to mi je sad kamera.
Nije ga dobro stavit u glavni meni nego npr. pod multimedia, pa zamjeniš "themes" sa "video" ili tak nešto. Ako to napraviš nebi trebalo biti nuspojava.
ali ja sam nisam ništa od izbornika izgubio, nego sam u izborniku MULTIMEDIJI uz Teme,Kameru, Slike, Zvukove i MotoMixer dobio još i opciju video, sa ikonom svojom.......