Našao sam nešto baš po svom ukusu
http://www.alienware.com/Images/alx_pages/gallery_1.jpg
više o pili na: http://www.alienware.com/ALX_pages/area51_alx.aspx
već mi sline cure... ;D
Printable View
Našao sam nešto baš po svom ukusu
http://www.alienware.com/Images/alx_pages/gallery_1.jpg
više o pili na: http://www.alienware.com/ALX_pages/area51_alx.aspx
već mi sline cure... ;D
a vidi mu cijene bogati... btw gledo sam nesto na tv-u da ce alienware predstavitineki kompjuter negdje oko nove godine koji koristi dvije video kartice, gaming na novi level :D ili je to vec predstavljeno ?
...mene jedino zanima buka dotičnoga (jest' da je na vodeno hlađenje ali...).
Usput 5500 dolarjev mogu pametnije potrošit'... ;)
Za 33.000 Kn složim pilu kakovu još Bog nije vidil :p
Alienware ima oduvijek pile, ali da čovijek sam slaže - dobije brži comp, za manje pare :cool:
za te pare kupis dvije maticne dva athlona 3400+ dvije 512mb graficke, dva 500gb hd, dva lcd ekrana,....
Nitko nije rekao da cijena nije paprena, ali bez obzira na cijenu takav komp si možeš teško sam složiti...
...pa ta "kanta" je skuplja od one u kojoj se sad vozim...
U krajnjoj liniji da ne moram koji put ubaciti CD u svoju kištru ne bi ni znao da je imam (tako je dobro sakrivena ispod stola)... ;D
Odvratno je skupa, ali da imam para bi si ju priuštio, stavio bih ju da stoji nasred sobe da joj se mogu diviti svaki dan ;D
Si ti NORMALAN? za 30000 kupis manji otok na jadranu
Ma preskup je taj komp,za te prare slozis dvije super brze konfiguracije s lcd-om
Meni se jako sviđa to njihovo kućište. Šteta što se ne može samo nabaviti. Kupio bi ga isti tren
Ljudi kupuje aute od 250 tisuća eura, pa onda još plaćaju i trošarine, osiguranja, servise i benzin, ne vidim zašto si netko onda ne bih kupio komp za 5 tisuća dolara ukoliko si može priuštiti...
da imam love za to, odmah bi pljunuo, pa zvjer zgleda (i ide) bolje od sportskog auta! I još bi je ja dodatno nabrijao za koju tisućicu... ;)
I ja isto. Da se može nabaviti u hrvatskoj kupio bi ga odmah. Već sam ja to gledao ali ne bi htjeo naručivati izvana. Em je skupa dostava em ak nešto rikne slati njima i onda se stvari kompliciraju. A kad sam si bicikl kupio svi su mi srali joj mogao si skuter za to kupiti, mogao si auto kupit. Pa mogao sam ali da sam htjeo skuter ili auto kupio bi.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ma dajte kaj ce ti to, da bi mogo igrati najnovije igrice u najvecoj rezi i da bi ti se word otvorio za 0.01 a ne za 0.1s, ako neko ima jjaaaaaaaaaako puno love ok, ali skupljati pare za takav komp je glupost!
A čuj kako kaže ona poslovica "svaki bedak ima svoje veselje" :D
Moje veselje su kompjuteri, mobiteli i bickli. I samo za to trošim novce
...mene zanima zašto je tako nabrijana cijena - zbog kučišta i hlađenja???
2 wd raptora (na 10000 okretaja) u radi polju, svaki kod nas košta 2000 kuna. Audigy 2 isto kosta preko 2 soma kuna mislim, gigabitni ethernet, proc koji je klokan na 4 ghz i to s garancijom, vodeno hlađenje, plextor dvd writer, plextor cd writer, windows xp, giga ram-a ddr2@533MHz, najjača dostupna grafička koja se vrti na PCI express sabirnici, pretpostavljam da je i njena cijena preko 4k kuna, *****ko kućište i napajanje od 650 W (vidio sam puno ružnijih kućišta koji koštaju preko 1,5k kn)...
Kada zbrojiš cijene svih komponenti, slaganje, pa finese poput optimizaije sustava, alianware tema za windowse, njihova cijena se čini razumna...
:thumbup: ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
Mene najviše zanima kak izgleda ispod "haube". Ima tko kakvu sliku?
Mislim da ima malo memorije za svoju cijenu da ima 1,5 gb vec bi bilo razumno a za tu cijenu su trebali staviti 2gb
I da ima kupit takvo kuciste :thumbup: ,za 10 000kn složiš pravu makinu :)
A takav komp nemožeš sam složit...njima intel klokira procesore i izvodi radove,i mnogo toga se na tim dijelovima mjenja
Ma šta će ti više od 1GB memorije. Ni to se ne može pošteno iskoristiti a kamoli 2 GB. Ja sam sebi mislio uzeti onu malo prizemniju konfiguraciju. Ovo je ipak malo pre više love a i da imam toliko love ne bi ga uzeo.