namjeravam uzet jedan od ova dva pa me zanim koji je bolji,praktičniji..., o LG-u sam pročitao dosta toga, ali o samsungu baš i nema previše materijala na forumima:(
Printable View
namjeravam uzet jedan od ova dva pa me zanim koji je bolji,praktičniji..., o LG-u sam pročitao dosta toga, ali o samsungu baš i nema previše materijala na forumima:(
KU 990 ima malo veci ekran i bolji video,dok F480 ima vise interne memorije.
kako se radi o vrlo slicnim proizvodima mozda ih je najbolje oba isprobati pa onda odluciti.
Lg ima veći ekran,Samsung veću memoriju,Lg bolju kameru,Samsung ima H.264/H.263/MPEG4 player,LG MP3/MPEG4/WMV/AAC/DivX player
i na kraju lg je veći i jeftiniji
ovo i mene zanima..ku990 tele 2 ili f480 u vipu..moram se odlučiti ovaj tjedan.. l kaj mislite koji je bolji?
kod LG me privlači to kaj ima dobar video naspram očajnoga samsunga:(
0.2'' mi nije toliko ni bitno kod ekrana.
kakva je podrška za teme na samsungu? vidio sam da lg ima dosta dobru.
uzeo bi odmah lg ali ga više nema u t-mobile ponudi, a baš mi se ne prelazi na nekog drugog operatera pa se nadam da će f480 doći u ponudu kod t-a pa ga onda uzmem:licklips:
U vezi ovoga....teme za većinu samsung modela ne postoje (iznimka neki modeli D serije,svi Z-modeli,G-modeli...)= Citat =:
kakva je podrška za teme na samsungu?
U novijom samsung mobitelima pojavljuje se My Theme Utility koji omogućuje izradu tema.
Za F480 postoje teme ALI kad ih instaliraš samo mijenjaš wallapaper i pozadinu glavnog izbornika (ikone se ne mogu promijeniti) .
da..ali na samsungu je ekran mnogo šareniji..i življi...
Ima li negdje link za video od tog LG-a? Na onoj cijeloj glavnoj temi ni jednog jedinog videa...
Znam da ima, ali kvaliteta je smeće... Trebao bih originalni video.
mislim da ču ipak uzeti ku990
Puno hvala, to se traži. :) Valja jedino ovaj, ali dovoljno...
http://img.gsmarena.com/vv/reviewsim..._ku990_vga.avi
inače kaj vi mislite koji je bolji?
iskreno neznam, ali nekako mi se čini lg zbog videa i mogućnosti mjenjanja tema
Ja bih uzeo KU990 iz više razloga:
-Baterija traje 430 sati u standby-u (F480 280 sati)
-KU990 ima Xenon (F480 samo LED)
-Bolji Soft (Kod F480 treba ti koja godina da instaliraš jednu java igru :( ,kad se mob.smrzne i ako mu izvadiš bateriju i ponovo ga upališ on će ostati smrznut još koju minutu )
http://www.phonegg.com/compare/21/LG...g-SGH-F480.gif
Alienware
KU990 nema xenon.u LG-u to zovu strobe flash,ali se ipak radi o tek nesto jacoj LED-ici.= Citat =:
KU990 ima Xenon
bdw..zna ko di nabaviti teme za ku990? i aplikacije*?
a za f480?
a dali netko zna dali je ta ledica jača od one na SE K550?
od koga ku990 ili f480=?