-
Pretplata Business Easy
Pozdrav,
Evo pošto nisam vičan previše mobitelima osim zovi/poklopi, htio bi vas ovdje pitati nekoliko kratkih pitanja
- dali se isplati uzimati za firmu mobitel kod Vipa u tarifi Business Easy (www.vipnet.hr/cw/show?idc=8725269&idnews=635371) ?
Buni me "Obračunska jedinica za pozive unutar Hrvatske je 60 sekundi za prvu minutu razgovora, a nakon toga pozivi se obračunavaju po sekundi.".
A piše da "Pozivi prema svim mrežama u Hrvatskoj - 0,91 kn/min".
Kako onda je obračunska jedinica sekunda, šta po sekundi 0,015 lipa ili šta im to znači? :dunno:
Ne razgovaram baš previše, trenutno na prepaidu radim oko 150-200 kuna na mjesec, s tim da mi razgovori nisu blic razgovori od pol minute nego češće par minuta...
I drugo mi je pitanje dali je moguće kod uzimanje pretplate u VIP-u uzeti broj po želji.
-
Sto se tice 0,015 kn po sek. oni to naravno zaokruze ali na kraju mjesenog racuna. Ja imam homebox call gdje je minuta 0,1 kn a obracunska jedinica 15 sek. i bas gledam ukupni zbroj svih poziva na kraju mjeseca je na tri decimale 40,875 kn :-)
Inace imas i jeftinije od 0,91 kn po minutiza sve mreze ali ne u VIPu i t-mobile :-)
-
I da. Poslovni korisnici mislim da jos uvijek imaju mogucnost odabira broja. A sto se tice obracunskih jedinica, znaci da ce svaki razgovor ispod minute zaokruziti na minutu, a za sve dulje od toga je jedinica sekunda.
-
ako na prepaidu trošiš 100 -150 KN mjesecno, zar ti nije bolja opcija laganini?
Obnovis bon svaki mjesec za 100KN i imas 0,91 KN prema svim mrezama. Mislim da je to jeftinije, jer pretplatu moraš placat, a i naknadu za koristenje radioveza.
-
Da, jer pretplata ti se u pravilu najviše isplati ako želiš kupovati mob...
-
Pa u biti i htio bi uzeti mobitel neki znači ili sa pretplatom u paketu neki sa akcijskom cijenom ili bit prepaid i dat bar 150-200 € za neki "normalan" mob.