zanima me sta mislite o ovom laptopu, dali ga neko vec ima, kakva su iskustva
evo podataka
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=034799
Printable View
zanima me sta mislite o ovom laptopu, dali ga neko vec ima, kakva su iskustva
evo podataka
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=034799
Po meni Ok konfiguracija, samo maknuti Vistu Home i uzivaj.
zasto maknuti vistu, pomeni je vista od xp-a puno bolja. Kad na pc stavim xp odmah izbacuje neke greske i gluposti a vista radi super
Što mu nisu pojačali grafiku,lopovi škrti....Inače je dosta dobra konfa..
A što se tiče Viste,nitko nezna da je Home Premium,jedno,a Ultimate drugo..
Home Premium je prilagođen,dok je Ultimate nedorađen...Zato svi viču da se riješiš Viste;)
ja na pc-u imam ultimate i super mi radi a nekuzim zasto se svi bune protiv nje
e kaze da ima procesor Intel Dual Core T2370 (1.73GHz) jel to onda 2x1.73 ili samo 1.73 GHz
Sam si dao odgovor ;)
http://processorfinder.intel.com/det...px?sSpec=SLA4J
jel zna ko ovo
Grafička slaba,procesor tak tak, uglavnom nije pro linija, razočarat ćeš se...
Baterija? to niti ne piše
Crna, znači packanje do bola, ima malo bolje izrađeno kućište od ove moje a200 linije, bar koliko sam ja vidio ali lošiju tipkovnicu
Što se tiče Viste, neznam što ste toliko skeptični prema toj visti, ok je, koristim ju već godinu dana i nisam imao problema s njom, ako ne probaš nećeš znati nikad..a imam home premium
a što se tiče dual core, vele da wikipedia zna dosta toga
http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Pentium_Dual-Core
NHF ali...ajdmo malo logichno razmishljati.
Kazhe: Dual core
Prevedemo to na Rvacki: Dual = "duplo" , core = "jezgra"
Dakle, laptop ima duplu tj. DVIJE jezgre.
Zakljuchak slijedi: DA, ima 2 X 1.73GHz!!!!!!!
Eto, problem rijeshen :)
e therrlu, a do kolko para je tebi dobar laptop
i zasto mislis da cu se razocarat
ovisi sve o tome za sta ce ti trebat taj laptop
ako mislis igrat igrice
zaboravi
@juka vk - idi u neki dućan i isprobaj ga, ja se jesam razočarao, jer sve toshibino ispod pro linije je blago rečeno sranje.. što do kvaliete izrade, što do samih komponenata u njemu.
Hmmm, da me pitaš što bi uzeo sad i za koje pare, ne bih bio realan,rekao bih Apple, o cijeni da ne pričam...
Što se tiče igrica, grafička je preslaba za to,tako da no way, a uostalom, laptop se ne kupuje zbog igrica...
Poštovanje!
Imam ti ja taj model! Kupio sam ga prije 2 tjedna i odmah odjurio na more, a dolje baš i nemogu na net pa se nisam mogao javiti, a nisam ga baš ni puno maltretirao tako da još nemogu dati konačnu ocjenu, ali koliko sam ga korisitio dojmovi su sve 5.
U kratkim crtama mali review:
Izgled: ili ti se svidi na prvi pogled ili ne, meni se sviđa, neki retro dizajn. Poklopac i tijelo su tamni i prugasti, velike tipke touchpada i membrane Harman/Kardonovih zvučnika srebrne, a u sve zajedno skladno se uklapa i bijelo pozadinsko osvjetljenje senzorske trake koja krije nekolicinu multimedijalnih tipaka.
Igrice nisam probao igrati osim Call of Duty (jedinica, nemam ništa drugo doma), ona radi ok, što je i normalno pošto je dosta stariji model. Inače nisam ga ni kupio zbog igra.
Došao je s Vistom Home Premium, ali ja sam stavio i XP, sad je jedno i drugo gore. Na XP-u radi sve, samo ima brijeg drivera za instalirati ali prvo ih moraš i skinuti jer se ne dobi nikakav CD s njima.
Kad sve poinstaliraš ima brijeg toga, od podrške za web kameru, traženje wlana, bluetootha, čitač kartica i još poprilično softwarea.
Sve što sam radio na njemu do sad radi dosta brzo što se viste i xp-a tiče.
Za bateriju ne mogu točno reči kolko traje jer nisam nikad baš isprobavao tj. testirao trajanje. Ali ako ti što govori baterija ima 4000mAh.
Tipke su ok, nisu najbolje koje sam vidio ali su ok. Raspored i dimenzije istih mogu proglasiti optimalnim.
E, a najbolje od svega su mi harman/kardon zvučnici koji su u stanju proizvesti jako veliku buku (naravno u usporedi s ostalim laptopima)!
Eto, to je u kratkim crtama, kad ga malo bolje upoznam, napišem još, a do toga pitaj što te zanima...
@ Night Rider - da li si probao a200 liniju, meni tipkovnica nikako nije sjela
Po meni je najveći problem šugava tipkovnica, niska kvaliteta izrade, grafička i ne-optimalan procesor, ali hell za tu cijenu nećeš dobiti ništa bolje. Mislim sad kad već pola laptopa ima Penryn (T8xxx i T9xxx), a Merom je low-end (T5xxx serija), stvarno nema smisla ići na išta ispod toga, ali računaj da ako ćeš ići na Core 2 Duo, to ti nužno znači slabija grafika, pa ovo i nije toliko loša solucija. Računaj da će ti Vista malo trokirati ako uključiš sve njezine mogućnosti. I da, preporučujem da se oboružaš strpljenjem jer je isporučena Vista prepuna bloatwareom i fakat beskorisnim programima koji samo usporavaju stroj i ne rade ništa korisno pa je bolja solucija naći neki čisti Vista Home Premium DVD i instalirati ga...jer ovo je po meni nepodnošljivo :)
o tome ja cijeli vrijeme pričam, tipkovnica, i kućište
Mislim, isprva ti se čini da to nije toliko strašno, ali ja jednostavno ne mogu smisliti dulji rad na tom laptopu, upravo zbog izrade (dlanovi se lijepe, tipkovnica se packa, pa je više brišeš nego što radiš sa njom).