E ovako imam w380 i imam jedan problem. ne mogu primiti nis preko bluetootha jenostavno mi napise da nemam dovoljno memorije. sad zanima me ako ga moram flashat jel mogu sa xs. jer je cid53? Hvala
Printable View
E ovako imam w380 i imam jedan problem. ne mogu primiti nis preko bluetootha jenostavno mi napise da nemam dovoljno memorije. sad zanima me ako ga moram flashat jel mogu sa xs. jer je cid53? Hvala
Ne mozes.
Mozes probati sa jdflasherom.
Skini JDFlasher i pluginove za pnx i CID53, možeš probati W350 i Z555 firmware.
Zavisi kako je otkljucan...ako je patchem zakljucat ce se a ako je trajno onda nece....kako je otkljucan?
A i w35O je pnx5230 platforma...i nemoze se flashati...makar tako kaze @dejo33..mozes probati....a i w380 isto pnx5230...
@mojsa,
Koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove.
Onda nikad nije ni bio zaključan ako si ga dobio u nagradnoj igri,a zaključat se neće sigurno (za razliku od Motorola i LG-a kojima se to može dogodit ako se stavlja zaključani firmware) zato slobodno radi što misliš da treba.
Ja bi prvo probao sa Updaterom jer je odnedavno napravljen da napokon stavlja kompletan novi softver telefona za razliku od prije,napravi backup svega važnog iz mobitela prije početka da ne ostaneš bez.
ne postoje virusi za dumb mobitele