nisam znao di da svrstam temu, pa sam stavio ovdje!
Trebao bi neko sredstvo za poliranje ekrana ako postoji, treba mi za V360!
Printable View
nisam znao di da svrstam temu, pa sam stavio ovdje!
Trebao bi neko sredstvo za poliranje ekrana ako postoji, treba mi za V360!
Mogao si postat u Hardware # oprema... Nevermind... :respect:
Pasta se zove Displex,a mozes i kakvo sredstvo za poliranje stakala na autu,al neznam koliko ce ti sto pomoc... Kako si uspio ogrebat ekran,kad je iznad njega ona prozirna plastika...?
hm, pa nisam bas ekran, nego onu plastiku u unutarnjem ekranu, nije jako, onak su ko mrlje i po suncu se bas vidi, ovak ne smeta. a vanjski je malo jace dobio, bio je kod cure u torbici!
Da se ispravim...
Znaci trebao bi za plastiku onu iznad ekrana... ali ako je ikak moguce to uspjesno napravit, a ne onak koda das dreku pljusku!
Plastiku neces ispolirat tako lako... Mislio sam da je staklo... :(
Neznam jel simel prodaje te plastike odvojeno...
http://cafe.mobil.hr/archive/index.php/t-34759.html
evo tu sam naso primjere, di displex pomaze, nevjerujem da se staklo poliralo!
taj displex sam ja probao i full slabo ispolira ... ponovio jedno 10x i banana
time ne možeš ispolirati duboke ogrebotine... to je za ogrebotinice koje se vide kad ih okreneš prema svjetlu... one koje se jedva primjećuju...
znam da sam polirao sa Displex-om E1000 motorolu, i bio sam zadovoljan rezultatom. plus, još ovisi o materijalu displaya... nisu sve plastike iste. ;)
ja sam polirao sa polir pastom za autostakla i zadovoljan.
Meni se bas ne uocava razlika..na w610....malo cudno...kak ste vi to radili?
sjedneš sa dupetom na ekran, upališ vibru, nazoveš se i kad počne vibrirat, tariš guzu o mobitel ;D
šalim se, šalim se :D
uzmi wc papir ili papirnatu maramicu, natiskaj paste na ekran i razmaži, zatim nježno vrti kružno sa maramicom, no ne preslabim stiskom... Stisni maramicu muško, ali opet pazi da ne forsiraš.
Poštovanje, GoGs
E hvala puno......takve upute su mi trebale...btw..jel moze uklonit malu crticu..negdje od 1 mm?HEH..
Ja mislim da nije duboko...naravno dužine....hehe...
Koliko dugo si to radio?Oko 2-3 min?Jedino sto vidim da se ekran sad sjaji jako....a ovo se ni nevidi jako..samo kod bijele pozadine....:respect:
Ja sam polirao sa Displex-om i sav sitne ogrebotine su otišle. Ako je dublje ogrebano neće otići. Osim Displexa dobra pasta je i Xerapol, isto fino ispolira sitnije ogrebotine i da sjaj površini.
Nije uopce duboko....neg sam malo se vidi crtica malena...skroz mala....a nikad da ode... :(
daj napisi malo cime si mazao? koji mob? ja jos svoga nisam, ja nemam crtice nego pri kraju mi je zamucena plastika malo sta ja znam od cega, skuzi se sam po suncu, ovak po noci je cist ko suza...
da i di u zg ima za kupiti tih pasta, jer bio sam gledao u ducanu a auto opremom, nesam nista nasao!
Pasta je displex..kupio sam je u chipoteki u osijeku....mob je sony ericsson w610..sigurno u chipoteki u zg..
ima u ZG chipoteka, ali trazio sam na njihovom sajtu nism mogao naci, kolko je cijena paste?
35 kn......