-
t-mobile krivi ugovor
Evo prekjučer otišo ja produžiti ugovor i zamjeniti bodove za novi mob.
Objasnim ja čovjeku da želim produžiti ugovor (flex obitelj 500) na 12 mj i zamjeniti 12000 bodova i uzeti 6650 fold. Sve on to posluša , malo se poigra iza pulta i izvadi mi nove ugovore. Na ugovoru piše produženje na 24 mjeseci. Ja ponovim da ću produžiti na 12 , a ne na 24. On uzme olovku i prekriži ovo 24 i napiše 12 te me uvjerava da je u sustavu on prihvatio 12 mjeseci ,ali da je ovo štamparska greška. Da ne bi ispao paranoičan (a trebao sam) ja to prihvatim i kažem sebi da ću provjeriti kroz dva dana telefonski trajanje novog ugovora. I naravno sad zovem i saznam da mi je ugovor produžen na 24 mjeseca. Sad opet moram u t-centar i razjašnjavat se sa njima. Jedini dokaz mi je da su mi skinuli 12000 bodova što je bilo potrebno za popust na novi uređaj kod produženja na 12 mj.
Da li je netko imao slična iskustva?
-
Pa koliko su ti naplatili uređaj? Po cijeni od produženja na 12 ili 24 mjeseca?
-
pa vjerojatno je zamijenio 12000 bodova za Nokiju i nije nista platio.
-
1 kunu
produženje na 12 mj uz 12000 bodova nokia 6550 fold je 1 kn
imam i onaj njihov račun - to mi je dokaz
-
lijepo odneseš sve te papire i kažeš im da ti je čovjek krivo unjeo u sistem, da si ti produljio na 12mj a ne na 24mj.
sa svim papirima i malo odlučnijim nastupom će ispraviti stvar.
-
tome se i nadam , ali sad moram tamo ,pa čekat ak je gužva(a uvjek je) , pa razno razna objašnjavanja :argue:
-
Pogledaj dal ti se na ugovor potpisao tip koji ti ga je krivo produžio pa možeš na osnovu toga i njega osobno potražiti i raščistiti.
-
ima i njegova čmrka gore , pa se i tome nadam da ga vidim tamo
-
Gle, ako je ista cijena uz zamijenu plus club bodova na 12 i 24 mjeseca, nitko nije toliko lud da bi produživao na više ako ne mora. To ti je dovoljan dokaz.
-
po meni ugovor je ugovor....mozda uvaze zalbu...a mozda ne....nerazumjem zasto ljudi vjeruju u riječi....sto pise na papiru je istina...trebao si ti se lijepo natezati nek ti da papir gdje pise 12 mjeseci....sad nebi bilo ovoga....ipak je to flex obitelj500 tako je sigurno da ce ti uvaziti zalbu,samo sto ces sad morati cekati glupi red i objasnjavati kako ti je to idiot napravio....
sretno
-
e da ... nikome netreba više vjerovat na rijeć ,najbolje bi bilo da nađeš tog tipa koji ti je uvalio taj ugovor , a naći ćeš ga sigurno kad radi tamo...još da mu smjenu potrefiš i to je to .... jer nekom novom objašnjavat kaj je bilo , neznam , samo ćeš se morat natezat u tom slučaju
-
Evo bio i tamo kod istog . Sjetio se i rekao je da je on dao nalog da se to promjeni i kako će to biti za oko tjedan dana. Pitao me da li hoču da mi na postoječi ugovor lupi štambilj i napiše napomenu što sam naravno prihvatio. Sad mi preostaje da čekam tjedan dana i provjerim.
Nadamo se najboljem.
-
Riješit će ti to. Moj je stari imao puno veću frku, pa su mu slučaj riješili u njegovu korist.