Primjetio sam da se baterija dosta zagrijava kod upotrebe ( razgovori , igranje , gps ). Da li je to normalno ili ....?
Printable View
Primjetio sam da se baterija dosta zagrijava kod upotrebe ( razgovori , igranje , gps ). Da li je to normalno ili ....?
Mislim da se kod svih mobitela baterija zagrijava.
Sad, ako se baš jako zagrijava (da možeš jaja peć :)) onda bi se trebao brinuti.
nije da jaja mogu peći , ali je toplije nego što sma imao kod drugih mobitela. Ipak za razliku od ostalih ovaj ima metalni poklopac pa bi mogao i tome pripisati zagrijanost. Htio bi čuti iskustva i drugih korisnika istog.
Metalan poklopac ti ima velik doprinos.
Pogledaj iskustva korisnika one nokie 8800 (s metalnim poklopcem).
A za iskustva s 6650, možda da pitaš u ovoj temi.
da, metalni poklopc daje veliki doprinos da se mobitel grije. a i baterija je velika (fizički i kapacitetom) ;)
Ja sam primjetio da se mobitel malo više zagrije jedino ako koristim navigaciju. ništa ekstremno vruće, ali se osjeti razika.
kod razgovora od 30-45 min, nisam primjetio zagrijavanje... :)
jep također i kod mene ista stvar. Primjetio sam kod GPSa ali i kod razgovora već nakon par minuti se osjeti. A čuj bar će tijekom zime grijat ruke :belj:
Lako za grijanje ruku . Da nama ne izraste druga glava ili ne napravi KABUUUM:suicide:
Dižem temu iz naftalina da ne otvaram novu.
Danas sam koristio Garmina XT na 6210 Navigatoru oko 30-40-ak kilometara. Jasno, u tom roku potpuno se ispraznila baterija. Ali sam imao jako čudan osjećaj kad sam ga uzeo u ruke, bio je topal kao nikad do sad. Ne mogu reći da je baterija bila vruća, ali blago topla je svakako bila, baš kao da se enormno trošila u tih 40-ak kilometara. Mislim da je to sasvim ok i normalno, jesam u pravu?